Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 35 körüli férfiak a 25-30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 körüli férfiak a 25-30 körüli nőknek jó pasrtinak számítanak, ha van lakásuk (akár hitl, akár nem az), stabil munkahelyük, dipplomájuk?

Figyelt kérdés
Autó hiánya gáz?
2014. dec. 25. 13:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Így akarsz nőt szerezni?
2014. dec. 25. 13:54
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem, ez csak kérdés.
2014. dec. 25. 14:01
 3/8 anonim ***** válasza:

Csak úgy önmagában ezek a mai világban már szart sem érnek. Kiegészítőnek jók, de nem ezek a legfontosabbak.

Ha a személyiségeddel, stílusoddal, viselkedéseddel, beszélőkéddel nem tudsz vonzó lenni a nők szemében, akkor mindezek a dolgok nem érnek semmit önmagukban.

Én is kb. 30-35 évesen akarok családot egy 20-25 éves nővel és addig jó a vagyonomat is növelni, meg ilyenek, de elsődlegesen nem arra koncentrálok, hanem hogy belsőleg legyek minél vonzóbb a nők számára. Jobb érzés tudni hogy a személyiségemért szeretnek és nem a lakásomért és a jó fizetésemért.

2014. dec. 25. 14:04
 4/8 anonim ***** válasza:

szarok a jó partira.

stabil munkahely azért jó, mert nem mindennapos beszédtéma, hogy megélhetési gondjai vannak. ez engem is frusztrálna.

a lakás azért jó, mert nem kell idióta lakótársakat elviselni, mikor nála vagyok.

a diploma meg azért, mert akkor nem lesz komplexusa mellettem. a műveltséget, értelmességet nem ebben mérem.

autó tényleg nem kell:)

2014. dec. 25. 16:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Mivel hasonló adottságokkal rendelkezem én is, ezért igen, jó parti. Autó hiánya nem gáz, nekem sincs.
2014. dec. 25. 16:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Fiuk nem annyira a jó partikra utaznak, és egy ilyen nő, minimum hasonló szintet elvár a férfitól is, de inkább többet.
2014. dec. 25. 16:23
 7/8 anonim ***** válasza:
attól függ, hogy hol? a szabolcs megyei bivajba*sznádból biztosan a jólét jele, hogy 35 évesen van egy lakásod, stabil munkahelyed és diplomád, de Budapesten ez nem sok... Mondom ezt férfi szemmel.
2014. dec. 26. 10:10
 8/8 anonim ***** válasza:
bivalyba*sznád az:)
2014. dec. 26. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!