Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 körüli férfiak a 25-30 körüli nőknek jó pasrtinak számítanak, ha van lakásuk (akár hitl, akár nem az), stabil munkahelyük, dipplomájuk?
Csak úgy önmagában ezek a mai világban már szart sem érnek. Kiegészítőnek jók, de nem ezek a legfontosabbak.
Ha a személyiségeddel, stílusoddal, viselkedéseddel, beszélőkéddel nem tudsz vonzó lenni a nők szemében, akkor mindezek a dolgok nem érnek semmit önmagukban.
Én is kb. 30-35 évesen akarok családot egy 20-25 éves nővel és addig jó a vagyonomat is növelni, meg ilyenek, de elsődlegesen nem arra koncentrálok, hanem hogy belsőleg legyek minél vonzóbb a nők számára. Jobb érzés tudni hogy a személyiségemért szeretnek és nem a lakásomért és a jó fizetésemért.
szarok a jó partira.
stabil munkahely azért jó, mert nem mindennapos beszédtéma, hogy megélhetési gondjai vannak. ez engem is frusztrálna.
a lakás azért jó, mert nem kell idióta lakótársakat elviselni, mikor nála vagyok.
a diploma meg azért, mert akkor nem lesz komplexusa mellettem. a műveltséget, értelmességet nem ebben mérem.
autó tényleg nem kell:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!