Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon vonzanak az anyagias, magas elvárású Hölgyek. Nehéz ilyen Nő-t találni?
Biztos sokaknál kiveri a biztosítékot, de engem kimondottan vonz, ha egy Nő anyagias és elvárja a párjától, hogy mindent megadjon neki. Mindig is a mások által "plázacicának" tartott lányok tetszettek, akik igényesek, sokat foglalkoznak magukkal, szeretnek költekezni. Természetesen egy férfi dolga, hogy egy ilyen Nő szükségleteit biztosítsa, garantálja számára a megfelelő életszínvonalat. Vannak itt olyan Hölgyek, akik álszentség nélkül hasonlóan gondolkoznak és fel is vállalják ezt?
Életkort írjatok, ha kérhetem!
"Természetesen egy férfi dolga, hogy egy ilyen Nő szükségleteit biztosítsa, garantálja számára a megfelelő életszínvonalat."
Csak az olyan marháké, akik a kis 3,14náért megteszik ezt! :P
Amúgy meg annyit találhatsz ilyet mint égen a csillag. :D
Ha trollkérdés is, vessetek meg, én ilyen vagyok, csak mellé prűd és itthonülő, nem iszom, nem vagyok plázacica, most is van tőlem karnyújtásnyira 3 könyv, amiben benne vagyok.
A gazdag pasik meg ezek szerint nem vágynak szerelemre, csak arm candy-re, úgyhogy muszáj dolgoznom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!