Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon vonzanak az anyagias,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon vonzanak az anyagias, magas elvárású Hölgyek. Nehéz ilyen Nő-t találni?

Figyelt kérdés

Biztos sokaknál kiveri a biztosítékot, de engem kimondottan vonz, ha egy Nő anyagias és elvárja a párjától, hogy mindent megadjon neki. Mindig is a mások által "plázacicának" tartott lányok tetszettek, akik igényesek, sokat foglalkoznak magukkal, szeretnek költekezni. Természetesen egy férfi dolga, hogy egy ilyen Nő szükségleteit biztosítsa, garantálja számára a megfelelő életszínvonalat. Vannak itt olyan Hölgyek, akik álszentség nélkül hasonlóan gondolkoznak és fel is vállalják ezt?

Életkort írjatok, ha kérhetem!

2016. jún. 19. 15:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
ha nincs pénzed 80e-et keresel, akkor igen, nehéz ilyet találni.
2016. jún. 19. 19:14
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen barátnőm van, csak az anyagias rész nélkül, nagyon igényes, mókürme van, mű szempilla, suolibarna, mégis a földön jár. Jah, és még normális is mellé.
2016. jún. 23. 16:57
 13/17 H_Vivien ***** válasza:
Egy férfi sehol nem talál ilyen nőt! Ilyet csak egy igazi ma.rha talál, aki más értékekkel nem tud büszkélkedni csak a pénzével. De belegondoltál mi lesz akkor, ha elfogy a pénz? Akkor már nem kellesz az ilyen "nőnek". És hidd el, nem álszenteskedésből vagy irígységből írom.
2016. aug. 28. 00:24
 14/17 anonim ***** válasza:

"Természetesen egy férfi dolga, hogy egy ilyen Nő szükségleteit biztosítsa, garantálja számára a megfelelő életszínvonalat."

Csak az olyan marháké, akik a kis 3,14náért megteszik ezt! :P

Amúgy meg annyit találhatsz ilyet mint égen a csillag. :D

2016. dec. 1. 22:23
 15/17 anonim ***** válasza:

Ha trollkérdés is, vessetek meg, én ilyen vagyok, csak mellé prűd és itthonülő, nem iszom, nem vagyok plázacica, most is van tőlem karnyújtásnyira 3 könyv, amiben benne vagyok.

A gazdag pasik meg ezek szerint nem vágynak szerelemre, csak arm candy-re, úgyhogy muszáj dolgoznom.

2016. dec. 1. 22:32
 16/17 anonim ***** válasza:
És tudnád is fedezni? Most jól elijesztelek. Nagyon drága élet. A szoli hetente 1X vagy 2X, a körmös havi 2X, a fodrász havi 1X és még egy csomó méregdrága hajkozmetikum, a kozmetikus havi 1X, és még megannyi dolog. Szeretem például a parfümöket, de csak a drága márkák közül. Aztán ott van ami a legtöbbet viszi, a plázázás. Imádom megnézni az összes kedvenc üzletemet, felpróbálom amire kíváncsi vagyok, és ha jó, ha tetszik, nem hagyhatom ott. Cipők, fehérneműk, nadrágok és szoknyák, felsők, pulcsik, egyberuhák, kabátok, kiegészítők, táskák és ékszerek. Aztán ott van ha ki akarok próbálni valami új szépészeti kezelést, masszázst. És persze edzésre is járok, aminek szintén megszámítják a díját. Ezen kívül vállalnod kell hogy legalább heti 1X csinálsz rólam pár használható fotót, és nem rinyálsz közben hogy még meddig tart. És persze telefonnal kérem a fotót, de a jó fotóhoz a legjobb apple modell kell. A jó alakhoz pedig az se mindegy mit eszek, a szükséges ételek pedig nem olcsók, és meglepően sokat eszem.
2016. dec. 2. 01:34
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha gazdag vagy, nem lesz nehéz:)
2017. febr. 15. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!