Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vigyek Neki viragot ebben a helyzetben? :/
Figyelt kérdés
Szülinapja lesz a lánynak akivel randizok meg már hát mindkettönk szerint együtt vagyunk. En veszpremi vagyok Ő pesti. Most lesz szülinapja es felmegyek hozza Pestre. Mar vettem kis apro ajandekot aminek orulni fog mert hat nem nagy dolog de szemelyre szabott. Viragot is szeretnek vinni Neki de ha mig innen felmegyek meg ottfenn megyunk ide oda akkor el fog hervadni gondolom mit tennetek ti?2016. jún. 18. 18:43
1/9 anonim válasza:
Ott Pesten vedd meg neki a virágot, kb számítsd ki, hogy meddig lesztek és akkor a vége előtt nem sokkal vedd meg neki, vagy közben bármikor. Akkor már mindegy.
2/9 anonim válasza:
Ha indulás előtt visszavágod a végét, hogy friss legyen és belecsomizod nedves papírba ( konyhai papírtörlő) és zacskóba teszed. Nem csöpögősen átáztatva csak nedvesen. elvileg kibírja.
3/9 anonim válasza:
Szerintem inkább ne adj virágot, csak az ajándékot. Én nem szívesen hurcolnám magammal a randin, kényelmetlen lenne.
4/9 anonim válasza:
Amúgy is viszel ajándékot, minek még plusszba hurcolászni.
5/9 A kérdező kommentje:
Fuuu nagyon jokat irtok amugy :D
Nem tudok donteni mert mindegyikben van logika. Az elsonel nem gaz ha kozben veszem meg Neki sztem kicsit fura lenne.. En is igy vagyok h hordozza magaval de hat annyira szeretnem :/ mert ez igy szep lenne szulinapra azert.
2016. jún. 18. 18:53
6/9 anonim válasza:
És ha csak 1 szál rózsát adnál? Azt akár a táskájába is bele tudja tűzni, h kiálljon a teteje és nem megy tönkre, de nem is nagy macera
7/9 anonim válasza:
Vegyel egy kis cserepes orrganot! Nem hervad el es finom!
N
8/9 anonim válasza:
Ha virágot is szeretnél neki adni, én is inkább egy szál rózsára gondolnék. És azt a találkozás előtt is megtudod venni egy virágboltban.
9/9 anonim válasza:
A virágos bele tudja tenni a végét egy kis fiolába, mint az orchideáknál szokták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!