Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mennyire örülnétek ha a fiú a randira virágot visz nektek?
Hát attól függ hanyadik. Elsőre tuti nem.
Sőt, inkább csak akkor, amikor már együtt vagyunk, és elmegyünk valahova randizni. De még úgy is volt, hogy kellemetlenül érintett, nem szeretem, ha megbámulnak az emberek.
Nagyon. :)
Ritka ma már, hogy valaki ennyire is képes legyen, akár az első randin, akár a többediken.
Egyébként a hagyományos férfi-nő értékrend híve vagyok, és ebből az jönne le, hogy a fiú is.
Férfiként írom, hogy ritkán viszek randira virágot, főleg, ha mászkálósabb, hosszabb programot szervezünk, kocsi nélkül. Ilyenkor kényelmetlen lehet mindenhová magával hoznia. Ilyenkor inkább valami apróbb dolgot szoktam, pl. kisebb ékszer, ilyesmi, ha tudom, hogy szereti őket (persze nem a százezres árkategóriát kell elképzelni).
26/F
Én nagyon szoktam neki örülni, amikor a párom meglep egy csokor virággal, számomra az figyelmességet jelent és azt, hogy tisztel, mint nőt és szeret
21/L
Mászkálós randin nem igazán díjazom, persze, örülök neki, mert figyelmes, és minden kedvességnek örülök, csak sok a kellemetlenség vele. Első randin meg pláne nem annyira, mert ha nem sikerül a randi, akkor baromi kellemetlen... Mondjuk a párom csokit hozott, az sosem rossz :D. De vele napok óta beszélgettünk már, nagyon egy hullámhosszon voltunk.
Amúgy ez személyes hákli, de én vagy egy szál virágot vagy a cserepeset szeretem, a csokroktól megőrülök, utálom :/. De nyilván a kedvességnek mindig örülök, és ha nem ismerjük egymást kicsit több ideje, ezt nem tudhatja :).
Szóval na, örülnék neki, és nem mutatnám ki egy aktív randin sem, ha kellemetlenséget okoz, és egy csokrot sem utasítanék vissza.
Az első 3-4 randin tuti nem.
És később is csak akkor ha mondjuk énelőttem vagy őelőtte (ahol lakunk) találkozunk. Különben valamelyikünk cipelje a virágot még aztán órákon keresztül. Nem a súlyáról beszélek, hanem hogy akkor az egyik kéz mindig le van foglalva.
De leginkább azt mondanám, ha egy férfi azelőtt hoz nekem virágot, hogy lefeküdtünk volna egymással, nekem az fura.
Én nem örülnék, amennyiben vágott vagy csokor, mert nekem azok hullák... A kertben/ cserépben nincs bajom velük, sőt némelyiket szeretem is pl. Nárciszt, tulipánt.
Cserepes meg akkor adjon, ha mondjuk meg van beszélve (esetleg meglep),h az otthonomhoz jön vagy nálunk vacsizik, nem,lenne kellemes cipelni.
Ha meg első randira virágot hozna vki, eléggé kiakadnék... Hozzon inkább csokit. Bár én amondó vagyok, hogy ezt előbb ki kell deríteni,h a kiszemelt mit szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!