Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ti mennyire örülnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mennyire örülnétek ha a fiú a randira virágot visz nektek?

Figyelt kérdés
Milyen érzelmeket vált ki belőletek ?

2016. máj. 17. 12:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
1.randira kaptam egy szál rózsát úgy h előtte csak maileztünk.Első reakció,meglepődés hiszen mire fel kapom,2.őszinte öröm h virágot kaptam.Szívesen "cipelem",nekem nem teher akkor sem, ha mászkálós randi,de alapvetően bmikor le lehet kenyerezni engem virággal:D Gyönyörű gesztus.
2016. máj. 17. 14:09
 12/23 anonim ***** válasza:
23%
Vágott virágnak nem örülök, pénzkidobás és nem szeretem a pazarlást.
2016. máj. 17. 14:44
 13/23 anonim ***** válasza:

Egyébként lehet, hogy csak én vagyok értetlen, de mire fel kapnak a lányok randin ajándékot?

Mármint oké, párkapcsolatban meg szokták a felek egymást ajándékozni, de ismerkedéskor minek? Két egyenrangú fél ismerkedik, én se viszek csokit a srácnak, ő miért hozzon?

Szóval kérdező, ha akarsz, vigyél, de szerintem senki nem várja el tőled, sőt, valakit kellemetlenül is érint (pl aki nem szereti a vágott virágot, vagy cipelni), és ha összejöttök, a kapcsolatban még bőven lesz lehetőségeket egymást elkényeztetni.

2016. máj. 17. 15:11
 14/23 anonim ***** válasza:
Nekem pont nem jön be ez a dolog (nem igazán szeretem a virágokat), de a lányok többségének jól esik. :D
2016. máj. 17. 15:30
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, összefoglalom neked a tanulságot: ha nem viszel, abból baj nem lehet.

Nem ezen fog múlni, hogy összejöttök-e, hiszen pont azért találkoztok, mert szimpatikusak vagytok egymásnak. Ellenérzést viszont annál többet válthat ki. Nem vittem én sem soha, sőt én még barátnőim szüleihez bemutatáskor is üres kézzel mentem, mégis jóban voltunk mindig.

2016. máj. 17. 15:36
 16/23 anonim ***** válasza:

Kedves gesztus.

Így sokkal komolyabban lehet venni a randit.

Én biztos örültem volna,ha már a első randin is ad virágot a barátom.

Nagyon jól tud esni.

2016. máj. 17. 16:02
 17/23 anonim ***** válasza:

Látszik milyen a hozzáállás, egyébként a nők akik tényleg nők,és nem csak annak mondják magukat,tudják ezt a helyén kezelni és örülnek neki.Ez egy gesztus,kedvesség.

Képzeljétek el,még csak randizni sem randiztam egy nagyon kedves hölggyel,akinek barátja is van mellesleg, de mivel több hónapja együtt "dolgozunk",és beszélgetünk, találkozunk, utoljára vittem neki virágot.

Nyilván félre akarta érteni először, ezért meg is kérdezte,miért kapja.

Én pedig elmondtam neki, hogy hálám jeléül, amiért segített nekem a munkámban, és kedves volt velem mindig, még amikor nem volt jó kedve, akkor is.

24/F

2016. máj. 17. 18:21
 18/23 anonim ***** válasza:
Tolakodó, szerintem nem első randira való.
2016. máj. 17. 22:26
 19/23 anonim ***** válasza:

"Képzeljétek el,még csak randizni sem randiztam egy nagyon kedves hölggyel,akinek barátja is van mellesleg, de mivel több hónapja együtt "dolgozunk",és beszélgetünk, találkozunk, utoljára vittem neki virágot. "

Magyarán egy olyan nônek, akit már hónapok óta ismertél, jól kijöttetek egymással és már csomót beszélgettetek, neki búcsúzáskor vittél virágot.

És szerinted ez egy jó példa arra az esetre, amikor egy vadidegennel találkozol elsô alkalommal ismerkedés céljából...

Az anyák napi csokrot ne keverjük esetleg ide kb. ugyanennyi erôvel?

---------

Kérdezô: én a helyedben lehet, hogy elgondolkodnék valami kisebb, vicces, jelzésértékûbb ajándékban, ami pl. nincs útban, ha esetleg valahova még mennétek. És akkor azt át is lehet adni valami olyan szöveggel, hogy nem akartál üres kézzel jönni, de nem is akartad rögtön lerohanni az elsô randin, ezért végül erre a kis jelzésértékû dologra gondoltál.

2016. máj. 19. 10:10
 20/23 anonim ***** válasza:
szerintem is kedves gesztus, egyik hozzászólót megcáfolva, én hajlamos vagyok többedik randin ugyanúgy meglepni a srácot valamivel, ahogy ő engem... nincs ebben semmi, figyelmesség
2016. máj. 19. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!