Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borozás randin miből?
Hehe, én is olyan városban lakom ahol van egy kis tó is, és oda nagyon sokan kijárnak hasonló módon borozgatni heverni a fűben és beszélgetni, szerintem jó randi.
Én műanyagpohárból ittam mindig, nekem ez megfelelt. Mindenképp vigyél poharat, ne üvegből. Esetleg kérdezz rá a csajtól, hogy milyen poharat szeretne...
Bár nálam ez mindig úgy működött, hogy ha az egyik fél hozta a bort, a másik a dugóhúzót a harmadik felajánlotta hogy ő a pohárfelelős. Vagy ketten is megoszlottak a "tevékenységek".
Ha műanyagpohár, akkor pedig vigyél akár 4-5öt is, mert könnyen kiborulhat és akkor ragacsos lesz aztán ne kelljen kinlódni... "van másik" :))) Emiatt is jobb a műanyag mint az üveg, szerintem.
Vigyel ket fel literes flakonba toltott bort. Egyiket odaadhatod neki. Igy nincs egymas utan iszogatas, nincs poharcipeles.
Bar ez sem elegans megoldas.
Ennyi fa-.szt egy rakáson. Ezt most NEM minden előző válaszolóra értem, csak néhányra. Szedjük már össze a dolgokat akkor, rendben? :
1. Ha akarsz valamit a lánnyal (dugni, szeretni, barátnőnek, stb), akkor ne üljetek ki kettesben piával sehová. Sokkal szebb az, ha előtte egy jót sétáltok (fél-1,5 órát) pia nélkül, aztán pedig beültök egy pubba/bárba vagy igényes kocsmába meginni egy-két pohár bort.
2. Ha haverokkal vagy, vagy legalább hárman vagytok valahol barátokkal, akkor tök normális kiülni a folyópartra és vinni/venni 1-2 üveg bort, majd azt felbontva az üvegből iszogatni.
3. Üvegpoharat és bort maximum akkor vigyél, ha a barátnőddel mentek ki valahová piknikezni vagy a természetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!