Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elkerulni a nogyulolo, eroszakos, onutalo, pesszimista, zaklato tipusu ferfiakat tarskeresokon?
Mar mindegyikhez volt szerencsem a fentebb emlitettek kozul. Csak az alja nep gyulik a tarskeresokon vagy ne altalanositsak, mert 10-bol 1 ember normalis? (Ironia)
Kezdek elgondolkodni azon, hogy huszoneves nokent inkabb orokre egyedul maradok. Azert tarskeresoztem, mert sok a dolgom, igy alig-alig jarok el valahova. Viszont rettenetesen kiabrandito a felhozatal.
"Tök jó, hogy így kiragadtad a szexuális ajánlatokat, de én nem csak erről beszéltem. Azt azért már tényleg ne akard eldönteni, hogy a nőknek mi a vonzó, nem zaklató, barátságos stb."
Senki nem akarja eldönteni, hogy neked mi a vonzó, éppen csak annyi minimális korrektséget várnánk el, hogy ha valakinek a közeledése nem szimpatikus, akkor arra ne süssük már rá automatikusan azt, hogy 'ez is biztos csak dugni akar'.
----
"Ezen kívül ami a szexet illeti, gondolom hallottad már azt a mondást, hogy nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél. Annak, hogy a nők ezt gondolják, OKA VAN. Talán neked és a többi férfinak kéne elgondolkozni, hogy miért alakult ez ki..."
Azért aranyos vagy, hogy az egyik mondatban még azzal jössz, hogy hogyan ragadtam ki a szexuális közeledést, mikor nem is azt mondtad, a következő bekezdésben meg már azt próbálnád meg magyarázni, hogy miért is nem gáz, hogy alapból rásütöd minden pasira, hogy dugni akar.
Talán illene először eldönteni, hogy vajon melyik mellett is szeretnél kardoskodni, mert így az egyik állításod eléggé hitelteleníti a másikat.
A másik dolog meg, hogy akkor ugyanilyen alapon mi meg nyugodtan állhatnánk hozzá a nőkhöz úgy, hogy "minden nő egy ostoba, logikus érvelésre képtelen k...a, aki egyéb híján max dugásra jó".
Pont ugyanolyan alapja (és kedvessége) van a két állításnak.
Az egyetlen különbség az, hogy ha egy férfi merne ilyet mondani (azzal az "indoklással" megspékelve, hogy talán a nők elgondolkodhatnának azon, hogy miért is alakult ez a kép ki), akkor valahogy rögtön rázúdulna a kereszttűz minden irányból, hogy hogy lehet ekkora ostoba paraszt szexista bunkó...
Szóval kicsit helyre kéne már billenteni ezt a fajta kettős mércét: akkor vagy mondjuk azt, hogy semmi gond nincs ezzel, szabad ilyeneket mondani, vagy fogadjuk el azt a tényt, hogy bezony a lányok is lehetnek ostoba paraszt szexista bunkók.
Mint az ábra is mutatja.
--------
"Nekem pl van vagy 10 oldalnyi ismerkedős levelem. A 99%-a így néz ki: "Szia, hogy vagy?" De azért 10-ból 9 rendes, mi? "
1.) mert akkor képes ilyet írni ismerkedős levélben, az biztos nem rendes ember, ugye? Te ezt a következtetést így, ebből képes voltál levonni?
Mond, te ezeket tiszta pillanataidban is komolyan gondolod, vagy csak ennyire sikerült belelovalnod magad?
Pont erről írtam az elején, hogy azt a minimális korrektséget várnánk el, hogy attól még, hogy nem tetszik az ismerkedős levele, attól még ne fogd végtelenül inkorrekt és hazug módon rájuk hazudni minden egyebet.
Azt hinné az ember, hogy ez azért nem olyan nagy elvárás..
2.) józan paraszti ésszel mondjuk azt sem egészen értem, hogy miért háborodsz fel ennyire azon, ha a neked küldött ismerkedős levelek 99%a nem jön be neked - máris tudod, hogy melyik 1% között érdemes keresgélni, annyival is kevesebb időd megy el.
3.) ha szerinted a neked írt levelek gagyik, akkor senki sem gátol téged abban, hogy megmutasd, hogy hogyan is kéne ezt csinálni. Akkor írjál te rá a neked szimpatikusnak tűnő srácokra, a probléma máris megoldva.
Tippeljek, hogy te vajon hány emberre is írtál már rá, ha már ennyire szakérted, hogy ezt hogyan kell jól csinálni?
4.) azért arra kíváncsi lennék, hogy milyen adatlapod van. Mert a társkeresőkön lévő nők 99%ának 10perc alatt összecsapott igénytelen vacak adatlapja van, amire nem is lehet értelmes módon elvárni, ami alapján vicc kategória elvárni a másiktól, hogy az igényes és kreatív ismerkedős üzenetet küldjön.
Nem láttam az adatlapodat, nem is ismerlek, de az itteni hozzászólásaid igényessége alapján lenne egy tippem, hogy te vajon beletartozol-e a maradék 1%ba, akinek az adatlapja egyáltalán lehetővé teszi, hogy az ember értelmes módon írjon rá.
Nos hát:
1, nem mondtam, hogy az az 1 maradék % rendes. xD Azok a nyíltan perverzek, állásinterjús kihallgatás jellegűek, ostobák, helyesírási hibásak (bár mondjuk a aziahogyvagyban is dögivel van). Éa nem fogom szégyellni, hogy szerintem morbid vadigeden emberekkel olyan hangot megütni mintha 1000 éves jóbarátok lennénk. Különben is mit válaszoljak? Kösz, jól? Vagy hát tegnap volt gyökérkezelésem, meg f*stam is, szóval szrul? És aztán? Jahogy a hős pasas belógatta a csalit és onnantgól kezdve dolgozzak én? Ahogy a pasik többsége az egész párkapcvsolatot látja (majd a nő kiszolgálja). Ő akar valamit nem én!
2, NEM vagyok fent társkeresős oldalon. Ezeket más oldalon kaptam. Amúgyis abszurdnak tartom, hogy számonkérjenek az oldalam minősége miatt. xD Mióta kötelességem ez? xD Ellenben nyugodtan szörfölgetni a neten jogomban áll. Ha normálisan írna még válaszolnék is, mert nincs ellenemre ismerkedni, de a férfiak még egy nem ismerkedős oldalon is csak barátnőt vagy szexet akarnak azonnal (igen olyat is kaptam, hogy szia, járunk? - utána persze anyázás lett amikor válaszoltam), nekem meg ilyenekre válaszolni se gusztusom, se ihletem se semmim nincs.
3, Felhívnám a figyelmed a 'csak' szó jelenlétére. Azt mondtam nem csak a szexuális dolgokról beszéltem, tehát szerintem jogom van mindkettőt kifejteni.
A nőkkel szembeni előítéletek régóta léteznek, szóval ezzel nem találtad fel a melegvizet. Azt meg nevetségesnek tartom amikor férfiak szerint valaki csak szexre jó, mintha ők extra értékes, Nobel-díjas tudós emberek lennének. Csak azért mert tudnak két szót mondani egy kocsiról vagy a fociról, ami a lányokat nem érdekli. :D Amúgy meg csak téged minősít, hogy személyeskedni próbálsz, engem különösebben nem érdekel, nem én akarok mániákusan és elkeseredetten mindenáron ismerkedni és dugni. :D
Ja és akkor még ott a kedvencem akinek tök mindegy ki vagyok (anonim oldalon), csak legyen feltehetőleg lyuk a lábam között, és minden nőnek ugyanazt a levelet küldi el, ez pedig onnan derül ki, hogy több egyforma levelet kapok tőle. Hát az ilyentől is elmegy a gusztusom.
Amúgy meg vicces, ha igazad lenne akkor meg tudnád céfolni, hogy a férfiak csak dugni akarnak, de ehelyett inkább elkezded a nőket támadni, ez sokat elmond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!