Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elkerulni a nogyulolo, eroszakos, onutalo, pesszimista, zaklato tipusu ferfiakat tarskeresokon?
Mar mindegyikhez volt szerencsem a fentebb emlitettek kozul. Csak az alja nep gyulik a tarskeresokon vagy ne altalanositsak, mert 10-bol 1 ember normalis? (Ironia)
Kezdek elgondolkodni azon, hogy huszoneves nokent inkabb orokre egyedul maradok. Azert tarskeresoztem, mert sok a dolgom, igy alig-alig jarok el valahova. Viszont rettenetesen kiabrandito a felhozatal.
Csak baratok hijan hova menjen az ember... :/ nincs sok beloluk, de altalaban elfoglaltak es picit messze laknak tolem, mivel videkrol jarok be Pestre egyetemre.
Mar sokszor megfordult a fejemben, hogy en irjak ra valakire, de szerintem nem vagyok eleg szep hozza. Aztan meg majd elmeseli az illeto funek-fanak es elterjed rolam, hogy Face-en vadaszom ferfiakra... mivel ha mondjuk pesti lennek, niylvan nem egy szegedre irnek ra.
Elkerülni valószínûleg nem nagyon lehet, max az arányokon és a szûrési lehetôségeken lehet javítani. Viszont a legtöbb társkeresôn van letiltó gomb, szóval nem egészen értem, hogy zaklatókkal mi a bajod - egy gombnyomás, és probléma megoldva.
Amit lehet csinálni, hogy olyan adatlapot csinálsz, amit olvasva a nem ilyen pasik is szívesen rád írnak, és ami kellôen igényes és tartalmas ahhoz, hogy ezt olyan módon tudják megtenni, hogy már az elsô bemutatkozó levélnél nagyjából ki tudjon derülni, hogy csak egy frusztrált barommal van-e dolgod, vagy egy értelmes, komolyan vehetô pasival.
Emellett sehol sincs kôbe vésve, hogy te nem nézegetheted a férfiak adatlapjait, és írhatsz rá a szimpatikusnak látszóknak - ha saját magad választasz, az alapján, hogy mennyire igényes és szimpatikus adatlapjuk van, akkor sokkal jobb normális vs. frusztrált arányokat tudsz elérni, mintha csak várnád, hogy ki talál rád.
Kiirhatom, hogy keruljenek az ilyen alakok, de szerinted ki az, aki meglatja a sajat szemeben a gerendat? Irtam, hogy talan meg en sem latom a sajatomban. :)
A levelezesbol nem derul ki, hogy ki milyen a valosagban. Vannak, akik nagyon szepen tudnak csabitani, aztan eloben jon a "minden no egy ocska rib anc" meg az "utalom az eletem meg ezt az orszagot" meg az "engem mindenki csak bant" stb. E-mailre szoktunk atterni, mert kenyelmesebb, ott hogyan lehet letiltani valakit? Mondjuk, tobbe ilyet sem csinalok...
Kamu profil, oke, de irjunk egymasnak hetekig kep nelkul, aztan amikor mar van merszem megadni a sajat profilom, akkor dobbenjunk ra, hogy nem egymast keressuk es idopazarlas volt az egesz? Nekem senki ne adja be, hogy nem szamit a kulso, mert egyszeruen nem igaz. Ha nem tartod vonzonak a masikat, akkor lehet akarmilyen eszes, intelligens es humoros, mert kozben viszolyogsz a csokjatol is, annyira nem az eseted. Gondolom, a bunrondak talaltak ki ezt a velemenyt, de a valosagban minel csunyabb vagy, annal kevesebb az eselyed part talalni, ez igy igaz. :)
Utolso, neked meg nem kell elhinned, amit leirok, lehet lapozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!