Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet elkerulni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elkerulni a nogyulolo, eroszakos, onutalo, pesszimista, zaklato tipusu ferfiakat tarskeresokon?

Figyelt kérdés

Mar mindegyikhez volt szerencsem a fentebb emlitettek kozul. Csak az alja nep gyulik a tarskeresokon vagy ne altalanositsak, mert 10-bol 1 ember normalis? (Ironia)

Kezdek elgondolkodni azon, hogy huszoneves nokent inkabb orokre egyedul maradok. Azert tarskeresoztem, mert sok a dolgom, igy alig-alig jarok el valahova. Viszont rettenetesen kiabrandito a felhozatal.

2016. jún. 18. 11:43
1 2 3
 11/24 Titusztitusz ***** válasza:
Kérdező...A jó ég álldja már meg...Hát ennyire nem lehetel fantáziátlan...Hát ki mondja azt, hogy KÉP NÉLKÜL levelezzél hetekig férfiakkal a neten? A kamu profil az lehet olyan is, hogy KÉPET feltehetel saját magadrol is, és úgy jelölgetheted be a neked szimpatikus fickók adatlapját mondjuk a facén, csak éppen a SZEMÉLYES ADATOK kitalált nevek, és számok...Hidd el ha mondom, hogy a face portál, meg a társai, tele van ilyen nők adatlapjaival...Meg gondolom férfiakéival is...De miért kell neked mindent a szádba rágni?
2016. jún. 18. 15:10
 12/24 anonim ***** válasza:

"Kiirhatom, hogy keruljenek az ilyen alakok, de szerinted ki az, aki meglatja a sajat szemeben a gerendat? Irtam, hogy talan meg en sem latom a sajatomban. :) "

Nem azt kell kiírni, hogy hülyék ne keressenek, hanem egy rendes profilt kell csinálni, és akkor a hülyék MELLETT az értelmesek is írni fognak. Minél igényesebb, minôségibb a profilod, várhatóan annál több normális pasi fog rád írni - a hülyék száma nem csökken ettôl, viszont mivel a normálisok száma nô, ezért az arányok is javulnak.

---

"A levelezesbol nem derul ki, hogy ki milyen a valosagban. Vannak, akik nagyon szepen tudnak csabitani, aztan eloben jon a "minden no egy ocska rib anc" meg az "utalom az eletem meg ezt az orszagot" meg az "engem mindenki csak bant" stb. "

Azért a nagy részét ki lehet már szûrni ott is, fôleg, ha te is aktívan kezdeményezel, dobsz be új témákat, te is ugyanolyan aktívan próbálod megismerni a másikat, mint ô téged - tehát nem arra vársz, hogy a másik "elcsábítson", hanem kölcsönösen ismerkedtek. Valahogy élôben is rögtön kiderült ezeknél a pasiknál, hogy milyenek, szóval annyira azért valószínûleg nem tudják jól titkolni ezt. Valószínûleg van néhány bejáratott rutin sémájuk a levelezésre, amit el tudnak sütni (alap témák, fordulatok, egyéb konzervek), azok le vannak annyira csiszolva, hogy abból még nem derül ki semmi róluk, de ha már letérnek ezekrôl a bejáratott ösvényekrôl, akkor ott már elô tudnak jönni ezek.

-----------

"E-mailre szoktunk atterni, mert kenyelmesebb, ott hogyan lehet letiltani valakit? Mondjuk, tobbe ilyet sem csinalok.."

Ha gmail-es vagy, akkor megnyitsz egy levelet az adott küldôtôl, a jobb felsô sarokban van egy balra mutató nyilacska, amire kattintva válaszolni lehet az üzenetre, mellette meg egy lefelé mutató nyíl, ami fölé ha odaviszed a kurzort, akkor kiírja, hogy Továbbiak. Rákattintva meg megnyílik egy egy legördülô menü az összes lehetôséggel, hogy válasz, továbbítás, stb... Van ott egy olyan opció is, hogy [a küldô neve] letiltása.

Más levelezôprogramokon máshol lehet ennek a beállítása, de simán ki lehet guglizni azokat is.

2016. jún. 18. 15:32
 13/24 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek. :)
2016. jún. 18. 16:19
 14/24 anonim ***** válasza:
Rendesen kitöltöd az adatlapod, írsz bele "szűrőket", pl. hogy kiket keresel vagy nem keresel, és aki úgy ír rád, hogy látszik, hogy el sem olvasta, azt kapásból ignorálod. Nem bombabiztos, de első védelmi vonalnak megteszi.
2016. jún. 18. 17:54
 15/24 A kérdező kommentje:
Igaz, koszi:)
2016. jún. 18. 19:27
 16/24 anonim ***** válasza:

"Utolso, neked meg nem kell elhinned, amit leirok, lehet lapozni."

nem azt mondtam, hogy nem hiszek neked, te idétlen...

csak volt már jónéhány kisérletező kedvű pasi, aki nőként felregisztrált ilyen oldalakra. Persze, kép nélkül is kaptak jópár levelet, mégis, csodálkozva tesszük szét a kezünket, mert csomó normális levél jött! 10-ből 1 volt szexuális ajánlat. Mind mind igényesen megfogalmazott levél volt. És akkor mivel jöttök ti? "mindenki csak szexet akar...", ezért kértem példát a nőgyülölő, erőszakos, önutáló, pesszimista tipusokról!

2016. jún. 19. 11:32
 17/24 anonim ***** válasza:
60%
11:32 arra gondoltál már netalán esetleg, hogy a férfiaknak más a normális és a "szexuális ajánlat" mint a nőknek??? Te heteró férfiként hogy a tökömbe tudod megítélni, hogy egy nő hogy érez a férfiakkal kapcsolatban? Sehogy. Ez csak arra megy ki, hogy utáld és leszóld őket mert 'válogatnak a kis r*bik és még panaszkodnak is, én meg itt halok meg szex nélkül jaj ez a világ vége."
2016. jún. 19. 22:04
 18/24 anonim ***** válasza:

"11:32 arra gondoltál már netalán esetleg, hogy a férfiaknak más a normális és a "szexuális ajánlat" mint a nőknek??? Te heteró férfiként hogy a tökömbe tudod megítélni, hogy egy nő hogy érez a férfiakkal kapcsolatban? Sehog"

Zseniálisan rátapintottál a lényegre, és az is egy fantasztikusan jó illusztrációja a problémának, hogy közben ez mennyire fel se tűnik neked...

Igen: láthatóan a nők sokkal hajlamosabbak szexuális ajánlatként beskatulyázni egy férfi közeledését ('mert a férfiak úgyis mind csak ARRA hajtank' felkiáltással), mint a férfiak. Tehát - pontosan ahogyan te is írod - attól még, hogy egy férfi nem gondolná, hogy az adott üzenet szexuális ajánlat lenne, a nő simán rávágja, hogy ez márpedig az.

Ez eddig egy zseniálisan jó megfigyelés, csak akkor itt kéne egy pillanatra elővenni a józan paraszti eszünket, és belegondolni, hogy mégis mit is jelent ez:

Ezeket az üzeneteket férfiak írják - márpedig ha más férfiak szerint az adott üzenet nem szexuális ajánlat, akkor ebből azért adnia kéne magát a természetes következtetésnek, hogy akkor az adott férfi sem annak szánta.

Tehát a nő totál hamisan vont le elhamarkodott következtetéseket. A kérdés már csak az, hogy miért is tette ezt.

Annyira sokat elárul, hogy azt, hogy a férfiak egy adott üzenetet nem tartanak szexuális ajánlatnak, míg egyes nők meg igen, azt te milyen természetesen magától értetődően amelletti érvként fogtad fel, hogy persze, mert a férfiak a hülyék... fel se merült benned az a természetes következtetés, hogy hoppá, akkor ezek szerint a kommunikációs hiba a vevőkészülékben van. Hogy esetleg ti értettetek félre valamit, és nem pedig a csúúnya gonosz szexéhes pasikkal van már megint a gond.

Az a gond, hogy ez fel se merült benned, hiszen eleve abból a két premisszából indulsz ki, hogy a férfiak úgyis biztos csak dugni akarnak..

Tudod hogy hívják ezt a fajta hozzáállást?

Kőkemény szexizmusnak. Többek között.

2016. jún. 19. 23:46
 19/24 anonim ***** válasza:

utolsó kettő: kezdem sejteni a lényeget.

Van két képe a csajnak. Én még többet szeretnék látni, teljesalakosat is, mert nem akarok zsákbamacskát.

Én, férfi: még többet szeretnék látni, teljesalakosat is, mert nem akarok zsákbamacskát.

nő, másik oldalt: "hülye szexista fa.sz, tűnj a picába, te is csak szexre mész!"

2016. jún. 20. 00:38
 20/24 anonim ***** válasza:

Tök jó, hogy így kiragadtad a szexuális ajánlatokat, de én nem csak erről beszéltem. Azt azért már tényleg ne akard eldönteni, hogy a nőknek mi a vonzó, nem zaklató, barátságos stb. Ilyen alapon én odamehetek hozzád, beléd rúghatok, aztán közölhetem veled, hogy ez nem agresszív mert én így döntöttem és az én családomban mi így fejezzük ki a szeretünket. Te meg járhatsz utána 5 évig terápiára. Attól mert a pasi azt hiszi, hogy tök barátságos, intelligens, kedves, vonzó, menő, istenkirály stb, még egyáltalán nem biztos, hogy tényleg az.

Ezen kívül ami a szexet illeti, gondolom hallottad már azt a mondást, hogy nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél. Annak, hogy a nők ezt gondolják, OKA VAN. Talán neked és a többi férfinak kéne elgondolkozni, hogy miért alakult ez ki... De biztos csak az unatkozó szexista feminácik szopták ki az ujjukból hogy bántsák szegény kisfiúkat. Persze tudom háde' te nem olyan vagy! Aha mi meg nem vagyunk se gondolatolvasók se kódfejtők. A legtöbb ember hallgat a tapasztalataira. Mi is.

Nekem pl van vagy 10 oldalnyi ismerkedős levelem. A 99%-a így néz ki: "Szia, hogy vagy?" De azért 10-ból 9 rendes, mi? Aha. xD Hát akinek ez a rendes annak egészségére. Nem mindenki egy amőba szintjén van. És akkor még hálát adhatok az égnek, hogy perverz agybeteg leveleket kaptam.

2016. jún. 20. 00:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!