Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz egy lányt csak úgy bejelölni Facebookon ismerkedés céljából?
66% a lúzer te vagy! Nekem ne oszd az észt ami nincs!
Hattalmas visszavágás! Olyan Forest Gump-os:) Az a hülye, aki mondja. Jah, h ő fogyatékos volt.
Nem kell kérdést kiírni és nem lesz észosztás. Legyél okos és döntsd el egyedül, h érdemes-e ráírni a fb-on egy ismeretlenre csajfelszedős szöveget. Vagy ez sem megy?
Akkor ki is a lúzer?
szerintem hülyeség, hogy 'nem erre való'. persze, én is a barátaim miatt használom, de ha van egy szimpi pasi akivel sose fogok összefutni az utcán akkor miért ne? volt már így kapcsolatom.
VISZONT
ismerősnek ne jelöld be szerintem, én azokat mindig elküldöm, mert nem akarok x felesleges pasi ismerőst, akik így mindig látják mikor vagyok elérhető. írj neki egy levelet, aztán ha már beszélgettek mondjuk 1-2 hete, jelöld be
#12 lehet hogy Forrest Gump fogyatékos volt, de nem volt kretén. Pimpongverseny, rákászcég, háborús hős.
Kérdező: sose nyomd fullba a kretént! :)
15
Jogos. Forest Gump tényleg nem volt kretén. A kérdezővel ellentétben.
Nagyon gáz. Én pl minden ismeretlen jelölőt azonnal törlök.
Az meg lehet, hogy sokként fog érni, de: az interneten bármit lehet állítani. Ha azt írja, hogy egy kecskével jár, azt is elhiszed? Különben meg ha egyedülálló is, még nem biztos, hogy ismerkedni akar vagy pont veled akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!