Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire gáz egy lányt csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz egy lányt csak úgy bejelölni Facebookon ismerkedés céljából?

Figyelt kérdés
Kiírta, hogy egyedülálló. Én 28 vagyok, ő olyan 22 körül lehet.
2016. jún. 15. 08:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
#10 te még ovódába jársz? Mi ez a... "Nem is igaz, te vagy a lúzer" szöveg? Ha nem tetszenek a válaszok, ott vannak a kezek véleményezni. És persze ezz az oldalt sem kötelező használni.
2016. jún. 15. 10:09
 12/21 anonim ***** válasza:

66% a lúzer te vagy! Nekem ne oszd az észt ami nincs!

Hattalmas visszavágás! Olyan Forest Gump-os:) Az a hülye, aki mondja. Jah, h ő fogyatékos volt.

Nem kell kérdést kiírni és nem lesz észosztás. Legyél okos és döntsd el egyedül, h érdemes-e ráírni a fb-on egy ismeretlenre csajfelszedős szöveget. Vagy ez sem megy?

Akkor ki is a lúzer?

2016. jún. 15. 10:32
 13/21 anonim ***** válasza:

szerintem hülyeség, hogy 'nem erre való'. persze, én is a barátaim miatt használom, de ha van egy szimpi pasi akivel sose fogok összefutni az utcán akkor miért ne? volt már így kapcsolatom.

VISZONT

ismerősnek ne jelöld be szerintem, én azokat mindig elküldöm, mert nem akarok x felesleges pasi ismerőst, akik így mindig látják mikor vagyok elérhető. írj neki egy levelet, aztán ha már beszélgettek mondjuk 1-2 hete, jelöld be

2016. jún. 15. 11:31
 14/21 A kérdező kommentje:
66% állítsd le magad, mert buta tök vagy! A frusztráltságod éld ki mások kérdéseinél! Köszi!
2016. jún. 15. 11:33
 15/21 anonim ***** válasza:

#12 lehet hogy Forrest Gump fogyatékos volt, de nem volt kretén. Pimpongverseny, rákászcég, háborús hős.

Kérdező: sose nyomd fullba a kretént! :)

2016. jún. 15. 11:52
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon. Foleg 28 evesen meg ezen a szinten gondolkozni. Szerintem egy valamirevalo lany tudja, h 100embernek elkuldod ugyanazt sablon szoveget aztan remenykedsz h nehany beakad a halodba, es ezert nem veszi az ilyet komolyan max ha teljesen onbizalomhianyos
2016. jún. 15. 11:55
 17/21 anonim ***** válasza:

15

Jogos. Forest Gump tényleg nem volt kretén. A kérdezővel ellentétben.

2016. jún. 15. 12:04
 18/21 anonim ***** válasza:
Ha nincs közös pont, ami kapcsán megkereshetnéd (pl. ugyanannak a hobbicsoportnak vagytok a tagjai, vagy láttad egy humoros beszólását egy sportoldal eseménye alatt, és az oldalnak mindketten kedvelői vagytok), akkor nem biztos, hogy nyerő lesz a megkeresésed. A Facebook nem társkereső és nem is alkalmas arra a célra. Én voltam úgy, hogy egy üzenetet, amit nem ismerősöm írt, csak hónapokkal később kaptam meg, addigra meg valószínűleg az illető el is felejtette, hogy írt (vagy elkönyvelt bunkónak, amiért nem válaszoltam, de ha nem láttam az üzenetet, csak hónapokkal később, nem is tudtam válaszolni rá akkor, amikor aktuális volt). Akit nem ismerek valahonnan, azt meg nem szokásom visszajelölni, akkor sem, ha van közös ismerősünk.
2016. jún. 15. 12:39
 19/21 anonim ***** válasza:
Azt mondom, próbáld meg. Ne hallgass azokra, akik lebeszélnek erről. Az ember, aki tesz a sikeréért, megérdemli azt!
2016. jún. 15. 12:42
 20/21 anonim ***** válasza:

Nagyon gáz. Én pl minden ismeretlen jelölőt azonnal törlök.

Az meg lehet, hogy sokként fog érni, de: az interneten bármit lehet állítani. Ha azt írja, hogy egy kecskével jár, azt is elhiszed? Különben meg ha egyedülálló is, még nem biztos, hogy ismerkedni akar vagy pont veled akar.

2016. jún. 15. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!