Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Horvátországi nyaralás - avagy egyből a közepébe?
Figyelt kérdés
Sziasztok, habár ez nem társkereső oldal, de érdekelne, hogy van-e olyan 18-40 közötti hölgy aki rendkívül rövid ismerkedési ciklus után (akár barátságban) hetedmagával lejönne velünk (4 fiú, 3 lány) Horvátországba 5 napra nyaralni?2016. jún. 14. 19:37
1/7 anonim válasza:
Ha szingli lennék, simán mennék, egy időben sokat jártam baráti társasággal nyaralni Horvátországba. Bár a kategóriából adódóan elég nyilvánvaló, hogy azért van mögöttes szándék. :)
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi :-) Természetesen mögöttes szándék mindig lehet, ezért kellene előbb megismerni azokat az embereket akikkel együtt lenne az illető. A szingli pedig azért fontos, mert már csak 1 szabad hely van. Végső esetben fiú jelentkezőt is szívesen fogadnánk :-)
2016. jún. 14. 20:41
3/7 anonim válasza:
Nem!
Mi van akkor, ha egyáltalán nem vagyunk kompatibilisek...?!
Mivel rövid ismeretségről van szó, így simán lehetséges.
Valamint én, ha nyaralni megyek nem X emberhez szeretnék alkalmazkodni, hanem azt csinálni, ami nekem jól esik, akkor amikor nekem jól esik. Tehát 100%-ig kikapcsolódni!
4/7 A kérdező kommentje:
Ha nem szimpatikus a tarsasag akkor nyilvan nem jon velunk az illeto. A program pedig nem kotott, le van foglalva 3 apartman, mindenki jon megy, ahova akar s akkor amikor akar, a kozos programokat megbeszeljuk es ha akar akkor csatlakozik az uj tag vagy sem :) Csak lazan
2016. jún. 14. 21:22
5/7 anonim válasza:
Ez egész jól hangzana bár félnék kicsit hiszen idegenekkel kellene menni. Sajna nekem pénzem sem lenne még az idén nyáron. Amúgy jó lehet és sok sikert a kereséshez meg jó szórakozást. (: 21/L
6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom :) Erre valo a kb 5 het ismerkedes meg az utig. Amigy 40 a szallas, kb 10 utikoltseg es a koltopenz.
2016. jún. 14. 22:28
7/7 anonim válasza:
Szia,
én érdeklődnék, ha aktuális még a hirdetés. 35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!