Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csodálkoznak sokan, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csodálkoznak sokan, ha egy 32 éves intelligens, diplomás férfinak nincs szüksége párkapcsolatra, családra, gyerekekre? Mi ebben a fura?

Figyelt kérdés
Sokan úgy néznek rám, hogy évek óta egyedül vagyok, csak a munkára figyelek, mintha beteg lennék. A család cseszeget, az ismerősök esküvőre mennének, és csak néznek, hogy nincs senkim. Mi ebbe a fura? Nem mindenki akar alkalmazkodni folyton egy nő, vagy akár egy gyerek igényeihez. Volt benne részem, hogy a nő uralkodni akart felettem, nem kell egyelőre ilyesmi. Van aki jobban szereti a szabadságot, egyedül moziba menni, sportolni, kirándulni. Nem mindenki igényli a másik társaságát.
2016. jún. 13. 21:32
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
28-as igen, amennyiben jol allsz anyagilag, szep lakasba, hazba teheti be az a nö a popojat. Ha van gyereke, akkor mondjuk alabb adjak. De gyermektelen, fiatal, jo csajod, aki önmagadert szeret sose lesz ven trottykent.
2016. jún. 14. 09:25
 32/39 anonim ***** válasza:
100%

# 28: Most döntsd már el, hogy úgy általában a nőkkel van bajod, vagy az uralkodó nőkkel. Ha azt gondolod, hogy a fiatalabb nő nem uralkodhat a társán, akkor nagyon tévedsz, ez ugyanis nem kor-, hanem személyiségfüggő.

Van egy ismerősöm, aki hasonló megfontolásból választott magánál jóval fiatalabb társat (40 évesen huszonévest, aki a stabil egzisztencia miatt ment hozzá a férfihoz). Két gyerek után elváltak, ugyanis a nő igencsak basáskodó természetű volt, nem csak ő, hanem a családja is, akik feljogosítva érezték magukat, hogy mindenben beleszóljanak a pár életébe, így aztán a férfi, aki el akarta kerülni, hogy uralkodjanak felette, hirtelen olyan helyzetben találta magát, hogy a felesége és annak teljes pereputtya feljogosítva érezte magát, hogy irányítsák az életét.

2016. jún. 14. 10:15
 33/39 anonim ***** válasza:
A te eleted a te dontesed, semmi baj ninca ezzel. Masok velemenyet meg le kell xarni.
2016. jún. 14. 10:32
 34/39 A kérdező kommentje:
Engem is egy 24 éves lány próbált meg irányítani, hogy költözzek oda abba a városba, ahol ő él. Én keressek munkát ott. Holott csak 50 km volt a távolság, az ő és az én lakhelyem között. Én kerestem legalább +50 ezer ft-al többet, mégis nekem kellett volna költöznöm, lakást vásárolnom. Kétszer is ilyen nőbe futottam bele. Biztos van más, aki nem ilyen, de nekem nem volt szerencsém, mindig jól belenyúltam.
2016. jún. 14. 11:36
 35/39 anonim ***** válasza:
Én őszintén szólva nem költöznék másik településre nőként, ide köt a munkám, ahol élek, itt van lakásom, amit nem fogok feladni, nincs autóm (és jogsim) ingázáshoz. Szóval nekem kis távolság is gondot okozna. Úgyhogy ilyen esetben mivel nekem is van egy kiépített életem, amit nem adnék fel, vagy marad a távkapcsolat, vagy nincs értelme folytatni, ha a másik fél is ragaszkodik a saját kiépített életéhez. Én nem akarok senkit változtatásra kényszeríteni.
2016. jún. 14. 11:40
 36/39 anonim ***** válasza:
# 34: Hiszed, vagy nem, pont az érettebb nők (egy része) toleránsabb, megértőbb, elfogadóbb a párjával szemben és nem akarja irányítani. Nem állítom, hogy mindegyik, de köztük nagyobb eséllyel akad, mert akinek már van elegendő önismerete, az nem akarja irányítani a párját. Fiatalon az ember még bizonytalan önmagában, ezért próbálja meg kontrollálni legalább a külvilágot, ha már önmagát nem tudja. Kivételek minden korosztályban akadnak, de arányaiban az érett nők körében nagyobb arányban lehet találni nem uralkodó típusú társat, aki már képes elfoglalni magát, nem akar napi 24 órában együtt lenni, aki egyedül is boldogul az életben, nem a társától várja el, hogy teremtsen számára optimális feltételeket, stb.
2016. jún. 14. 11:49
 37/39 anonim ***** válasza:
40-es pasi max akkor kell egy 25 éves (szép) lánynak ha van pénze vagy baromi jól néz ki. De az ilyennél még tényleg a kutya is jobb. Szóval abban ne nagyon reménykedj hogy majd 40 évesen fogsz tudni össze szedni egy értelmes, érett, nem felszínes, nem pénzéhes, idősebbekre bukó, szülni vágyó és fiatal huszonévest, aki mondjuk még szép is.
2016. jún. 14. 13:09
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked az az uralkodás, ha azt akarja, hogy költözz oda, akkor nem a nőkkel van a baj, hanem te vagy hiperérzékeny.

Amúgy milyen jogon döntöd el, hogy a te életed fontosabb mint az övé? Gondolom nem sok érzelem fűzött egyikhez sem ha így beszélsz róluk. A kommentjeid alapján te egy nagy, éretlen gyerek vagy ezért nem működnek a kapcsolataid.

2016. jún. 14. 13:58
 39/39 anonim ***** válasza:
100%
50 km egyáltalán nem olyan kevés. A barátom pesten lakik én meg egy pest közeli városban. Pest csak 25 km-re van a városomtól de az busszal min. 45 perc. Onnan még tovább kell mennem ami megint 20 perc kb és még BKV bérletre is költenem kell emiatt. Úgyhogy ez hosszú távon nekem nem túl kedvező. Most vagy én is megkérem a barátom hogy költözzön ide vagy én költözöm majd hozzá. Neki szerencséje van mert én szívesebben élnék pesten,de egyébként az is teljesen jogos kérés lenne hogy ő költözzön ide ha komolyan gondolja velem. Úgyh Te szimplán nem akartál annyira azzal a lánnyal lenni és kényelmes meg önző vagy, mint egy gyerek. De ezért nehogy már az exed vagy a nőket okold.
2016. jún. 14. 15:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!