Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melegeknél hogy működik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegeknél hogy működik ismerkedés?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék ilyen bárokba menni, mert nem tetszik ott a légkör. Az ilyen helyek tele vannak diszkós ribanc jellegű emberekkel, akiket nem tudok elképzelni magam mellett. Az internetes húspiac se jobb...

Hétköznapi szituációban hogy lehet úgy bepróbálkozni valakinél, hogy rossz esetben se kapjak egy marhanagy taslit? 20 éves vagyok és marhára kétségbe vagyok esve, mert még az első csókig se jutottam el... Help!

2010. ápr. 11. 15:12
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
0%
menyki az utcára vigyél ki egy kanapét azon kézen állás közben pucsíccs és kiabáld h b*zi vagyok biztos lesznek barátaid
2010. ápr. 15. 10:31
 22/29 A kérdező kommentje:

10:24

Lehet hogy én vagyok régimódi de szeretem látni annak az arcát akivel ismerkedek. Megmondom őszintén a meleg társkeresők nekem embertelenek, amit eddig láttam, az arról szólt hogy ki-kivel fekszik össze. Aki komolyat szeretne, az meg legalább jó tíz évvel idősebb mint én... Én TÁRSAT szeretnék nem csak egy szimpla kúrópartnert.

Pest jó tipp, de továbbra is gyakorlati útmutató kellene.

Hívjam meg egy piára? Az olyan heterós...

2010. ápr. 15. 10:36
 23/29 anonim ***** válasza:

Ne mérgesíts fel :))) (10:24vagyok)

..az olyan heteros...

Menj be abba a qrva b*zibárba és meglátod.

Capella,alteregó...nem tudom de biztos van még.

Nézd meg a www.pride.hu-n

2010. ápr. 15. 10:42
 24/29 anonim ***** válasza:
Hát pedig nincs abban semmi, ha meghívod egy piára, valahogy Nektek is el kell kezdeni. :) De kérdezz inkább melegeket, hogy ők hogy szokták,én csak azt tudom mondani, amit az ismerősömtől tudok.
2010. ápr. 15. 12:00
 25/29 anonim ***** válasza:

én már válaszoltam ide, de ahogy olvasgatom a kommentjeidet... meg ezt meg azt, baxod fogd meg anyukád kezeit h anyu vigyél el fiúzni lécci lécci. 19vagyok, és nemtudom milyen embert keresel. Olyat akit senki nem vesz észre egy buliban, vagy az utcán mert olyan baromi átlagos, vagy nemtom. Itt a szombat mennyél alteregóba. Ha nem tetszik kijössz, rendelj longislandot lehetőleg kettőt és találd fel magad. (sörözni gáz egy pörgős buliban)

19/f

2010. ápr. 15. 13:28
 26/29 anonim ***** válasza:
10%
Dögöljetek meg rohadt B*UZIK!
2010. ápr. 18. 12:08
 27/29 anonim ***** válasza:

Látom a látens melegek is csatlakoztak a fórumhoz:D

Szerintem örülj neki,hogy már a net korszakában élünk:)

utcán nem tudsz nagyon ismerkedni,de a heterók sem ismerkednek ott.

Ha meg vidéki az ember más választás abszolút nincs is.

Pesten meg van 1-2 hely,de oda is csak egy bizonyos kategória jár.A diszkóőrültek,afterparty meg hasonló egyének,mint a heteróknál.

2014. febr. 19. 17:33
 28/29 anonim ***** válasza:
A legújabb kutatások szerint nincsenek melegek. Amit eddig szexnek hittetek, az nem szex, csak kellemes együttlét.
2016. márc. 26. 22:05
 29/29 anonim ***** válasza:
A sok fújolónak üzenném: ezzel ti vagytok undorítóak, odafentről minden pontos okkal meg van írva, mindenki okkal kerül egymással kapcsolatba, Isten előtt mindenki egyenlő, és ember elleni erőszakért odafentről még nagyobb büntetés jár. Ez még csak nem is vallás. Úgyhogy bújjatok el szépen és próbáljatok meg tükörbe nézni. De nem fog menni.
2018. febr. 27. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!