Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegeknél hogy működik ismerkedés?
Nem szeretnék ilyen bárokba menni, mert nem tetszik ott a légkör. Az ilyen helyek tele vannak diszkós ribanc jellegű emberekkel, akiket nem tudok elképzelni magam mellett. Az internetes húspiac se jobb...
Hétköznapi szituációban hogy lehet úgy bepróbálkozni valakinél, hogy rossz esetben se kapjak egy marhanagy taslit? 20 éves vagyok és marhára kétségbe vagyok esve, mert még az első csókig se jutottam el... Help!
Én 19vok, és 14évesen jöttem rá a dologra, de én már a mai modern világ szülöttje vagyok, h WORLD WIDE WEB foreva :P Javaslom a netet, vagy ha melegbárba akarsz menni, akkor CSAK az Alterego nevű hely. Mellesleg ha ellenkező nemű jelentkezőid is vannak társkeresőn akkor lehet h rossz társkeresőn jársz...nem? :P Amugy az utcán elég könnyű ismerkedni. Keresd a tekintetét, nézzetek össze, ha rámosolyogsz és visszamosolyog akkor kezdheted. Ez kb 30másodperces dolog, és ritka. Én azért nem csinálom mert van barátom immár 3éve :P
Majd irj közösbe véleménmyed :)
19/f
Húúú Ebben a témában nagyon otthon vagyok. Szerencséd hogy rám akadtál. A legkönnyebben utcán tudsz ismerkedni.
Budapesten ugyebár ZöldPardon tol nemmessze körbenézel, ha látsz 2 fetrengő férfit akiknek túlságosan ápolt, furcsa járása van,csakmárpicit kék zöld foltos az arcuk, akkor azok melegek lesznek. Segítessz nekik, hazakíséred őket, csak hát az a baj, következő utcában is elkapnak titeket :-))
Bizonyított tény, hogy azok térnek rossz útra akik szellemileg,fizikailag HI ismétlődésen estek át, ez alatt azt értjük, hogy a sok képzelődés hogy ez milyen szar lenne az milyen szar lenne, ezt úgyofogta fel, mintha át is élte volna, aztán megszokja a "félelmét".És teljesen normálisnak hiszi.
Mai 13-15 éves korosztálynál srácoknál tapasztalt, hogy a neten a temérdek p**nó nézésétől, már nem csak nézik, hanem tudatosan megis élik. Sokan vannak akik olyan korban már egyből azt mondogatják hogy ő már mindent tud, hányszor csinálta stb. Pedig csak a sok videó meg képek keveréke az egész.
Bocsi a hülye fogalmazásért.. Ez már nem tartozik bele a témába. De kapcsolódik.
Tehát írtam gyorsan egy fejezetet :)
Ha esetleg te nem így látod a "k*csög" ös dolgot, ZP hátsó bejárati utca előtt megmutatom hol a helyed. :-)
Ééés ám 04-11 15:24 válaszoló lebukott. :):)
ky4everhun
Húú végig olvastam, igazából a hányinger fogott el. De ti tudjátok mit csináltok. Élvezzetek nyugodtan egymás seggébe! De ezt kiba**ottul a 4 fal között. Mert belőllem is kihoztátok az állatot most, hogy olvastam pár kommentet még.Nemis, inkább szánom mint idegesít. Elhiheted hogy túl sok olyan Hungarista van, akik ha most tudnák a címed, valszinüleg felkeresnének.Csakmert a "Meleg társadalmat" jobban szídják mint a cigányokat.
Ez az előző komment, ez kiborít, de csak ez mert ez eírja, hogy az a bizonyos ismerős " Élénk szerelmi életet él " (Meleg létére) Tehát röviden hogy mindenki értse, csak ugye a kommentár kedvesen, finoman akarta megfogalmazni, de ebből azt lehet kivenni hogy | Az én ismerősömnek van egy meleg párja, szerelemsek, egymás macskáit kényeztetik, + még esténként lecumizzák egymást, sőt egymás S3ggébe is élveznek.
Ilyenkor kihozod belöllem az állatot legsziveseebben belebasznám a fejedet a falba , 2 értelmű, sztem egyiknek örülnél, csak hát tudod nem arra gondolok.
Nem értem ilyen szellemi problémák hogy jutnak el valakihez? A cigányokat nem rugdosnám össze, csak ha problémájuk van velem. Egyedül a bu*ikat elhiiheted Magyarországon élőkközül a melegek aránya. 1 / 2745 körülbelül. Tehát Ezt nemkéne növelni. Mit mondassz majd ha örökbefogadtok egy gyereket vagy (más úton) sikerül felnevelnetek.... majd ha behívják anyucit és apucit szülőire akkor ugyebár mentek kettten?? szegény gyereket porig alázzátok ! A homosexualitás NEM NORMÁLIS!! Mind1 Nem fogok erről beszélni inkább, Szerencsére NEMFORDULHAT ELŐ EZ A FOGYATÉKOSSÁG SOKKAL NAGYOBB SZÁMBAN
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!