Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegeknél hogy működik ismerkedés?
Nem szeretnék ilyen bárokba menni, mert nem tetszik ott a légkör. Az ilyen helyek tele vannak diszkós ribanc jellegű emberekkel, akiket nem tudok elképzelni magam mellett. Az internetes húspiac se jobb...
Hétköznapi szituációban hogy lehet úgy bepróbálkozni valakinél, hogy rossz esetben se kapjak egy marhanagy taslit? 20 éves vagyok és marhára kétségbe vagyok esve, mert még az első csókig se jutottam el... Help!
Az utolsó válaszolóval egyetértve a homosexualitás egy deviáns erősen ferdült magatartásforma!Engem nem érdekel hogy melyik meleg melyiket b*ssza seggbe és mikor kivel hogyan de ez visszataszító és természetellenes!
A nemi identitása mindenkinek a saját ügye de ez a négy fal közé való!undorodom azoktól akik büszkék rá és erre vannak ki magukkal!Akik felvonulnak Budapesten azoknak én is dugnák valamit a seggébe egy duplacsövű shotit aztán hagy szóljon!
Te előző itt hol volt szó felvonulásról? Ez olyan, mintha egy terheses kérdésbe beírnád h te szeretsz szexelni XD Köszönjük de semmi köze nincs hozzá XD
Egyébként ha azt szeretnéd h a b*zik hagyják otthon a 4 fal között a szexuális életüket, akkor te is otthon hagyhatnád a 4 fal között a gyűlöleted, nem? :P
Hungaristák?
Tudod, a mai divat hungaristák, akik két-három éve lettek azzá, iszonyatosan buta, iskolázatlan emberek. Ha feltennénk neki egy Magyarország törijére vonatkozó kérdést, csak tátott szájjal állnának. Tetszik nekik az öltözködés és mivel iskolázatlanok, könnyen tagjává válnak.
A többi meleg utálóhoz: nem mindegy nektek, hogy ki mit csinál otthon? Nem vagytok kíváncsiak rájuk? Lehet, hogy a ti testetek sem valami attraktív, így jobb, ha ti is a négy fal között csináljátok. De teljesenmindegy: akik ennyire elutasítóak, azok nagy része buta, iskolázatlan, unitelligens ember. Ez nem a szubjektív véleményem, hanem felmérések által bizonyított tény.
Kedves homofóbok, köszönöm, hogy megosztottákok velem a véleményeteket. Ritkán hall ilyet az ember, olyan jól esik :P
A sokadik "dögölj meg" típusú véleményt meg lécci tartsd meg magadnak, mert nem sok újat modasz vele, ha elmondod még tízszer, az se változtat semmit.
Ha már feljött a téma:
Ha melegnek lenni betegség, tőlem legyen, de akkor szeretnék fizetett betegszabadságra menni a következő 60akárhány évre :D
A gyerekvállalást te sem gondoltad komolyan ugye!? Nem képzeled, hogy ilyen körülmények között felelős ember bevállal egy gyereket? Ha majd úgy látom hogy szeretnék családot, valószínüleg elköltözöm egy olyan helyre ahol van esélyem mentálisan ép embert nevelni belőle. Mert itt nem lehet (okokat lásd feljebb). Gondolom nem vagyok ezzel a gondolattal egyedül...
Ha valakinek vannak konkrét flörtölési és ismerkedési tippjei melegeknek, továbbra is szívesen fogadom őket. Neten csak a legvégső esetben szeretnék próbálkozni, akkor már indább a melegdizsi XP
Én nem vagyok meleg , de ismerek melegeket és igazából nem tiszta a kérdésed mert én rajtuk úgy vettem észre hogy sokkal könnyeben veszik az ismerkedési akadályokat mint a heterok, (értsd : fiú-lány kapcsolat), persze azt is hozzá tenném hogy ők mind pestre járnak "ismerkedni". Nem tudom hogy te hol laksz, viszont azt el tudom képzelni hogy Borsodba nehezebben fogadják ezt el mint pesten.
Ha igazán meleg lennél szerintem tudnád hol keresd, rengeteg meleg oldal van. De ha csak a számítógép elől 20 évesen ilyeneket kérdezel, sosem fogják betömni rendesen a valagad.
Szerintem te nem vagy meleg csak az szeretnél lenni.
Probáld a netet és inkább a csajok között keress.
...és még valami :
"Nem szeretnék ilyen bárokba menni, mert nem tetszik ott a légkör. Az ilyen helyek tele vannak diszkós ribanc jellegű emberekkel...."
Akkor mit akarsz? Mert egy kapcsolatba a sex is fontos és úgy vettem észre hogy a melegek sokkal többet sexelnek mint a heterok(úgy értve hogy, mindenki mindenkivel, sokkal nyitottabbak mint a heterok :)
Elég liberális vagyok , de engem is kiakaszt a kérdésed.
Hol lehet ismerkedni? Segítsetek meleg vagyok és még szűz! Jajj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!