Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gobdoltok erről férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gobdoltok erről férfi társaim? Lent folyt : )

Figyelt kérdés
Csak én gobdolom,hogy hanem látsz egy minimális érdeklődésy feléd egy nőn,hogy akkor hagyom? De ha látsz is és nem mutatja ki,mert úgy mond félénk,vagy mert most szakított és bizalmatlan az új felé. Csak én gobdolom úgy azt,hogy ha ő nem érdeklődik,vagy a bizalmatlanság miatt távolság tartó ,akkor nem tutkosok utána mint egy pincsi( mint a társaink 70-80%a),hanem hagyom mert ha később lenne is valami miért bjzonygassak neki,hogy fogadjon el. Jelenleg ki ő nekem?senkim. :) emnyi erővel mindenki elvárhatná a màsiktól,hogy bizonygasson neki. Ti higy vagytok ezzel? :)

#Vbhhbb
2016. máj. 29. 16:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Zseni vagy. Lapozzunk.
2016. máj. 29. 16:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Miért adj meg mindent neki, ha cseszi egy közeledést is tennI? Igazad van. Én papucs egy kibas**tt nőnek sem leszek, mert akkora az egójuk hogy ők bizony egy kapcsolatért egy lépést sem tesznek.
2016. máj. 29. 16:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Kedves egyes! Lapoztunk! Még pedig oda,hogy jár neked a keksz! Rendes válasz rendes keksz! Már csak az a kérdés,hogy hagyományos pilóta,vagy vanillia karika? A kérdés rajtad áll! Mert ne feledd!: komoly válaszra,komoly embernek( mint Te) komoly keksz jár! Még pedig a győri keksz...;)
2016. máj. 29. 16:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Jahhj Édike! Hatalmasat szóltál most.

Tudom, tudom nekem is jár a keksz. Én a vaníliás karikát választom.

Puszika!

2016. máj. 29. 16:51
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt,hogy egy fogyatékos vagy
2016. máj. 29. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!