Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van itt olyan férfi akinek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan férfi akinek a PUA segített megszeretnie magát és határozottabbá, magabiztosabbá válnia?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy nemcsak amolyan bebeszélt, színlelt határozottság (közben legbelül remegnek és izzad a tenyerük), hanem olyan valódi, igazi határozottság, mint azoknak a csávóknak, akik természetüknél fogva olyanok és maguktól váltak olyanná. Eredeti dologhoz fogható dologról beszélek..
2016. máj. 28. 21:32
 1/8 anonim ***** válasza:
A hódításra nincs recept. Nem fogod tudni könyvből megtanulni.
2016. máj. 28. 21:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Egyébként én is ezen a véleményen vagyok, hogy kell hozzá előnyös, férfias külső és pozitív kisugárzás, férfias hang, jó duma. Nem hinném, hogy ezek tanulhatók, de épp azért tettem fel a kérdésem, hogy hátha akad olyan akinek sikerült változnia.
2016. máj. 28. 22:01
 3/8 anonim ***** válasza:

Én most vagyok ennek az útnak az elején, bizony nem lesz egyszerű megváltozni azt látom, mindenesetre nem adom fel :) Meg hát gyakorlás is kell hozzá, hogy alap dolog legyen hogy az ember nőkkel beszélget, így akkor már nincs is mit izgulni :)

Egyébként szerintem tanulható/vagy ugye természetessé válik :) Nem egyszerű folyamat, de szerintem lehet.

2016. máj. 28. 22:05
 4/8 A kérdező kommentje:
Jó külső és pörgős természet nélkül is? Hát szerintem az abszolút max, hogy összehoz egy nőt komoly kapcsolatra. Ami önmagában véve nem rossz, sőt nagyon jó. Viszont olyan könnyedséggel kommunikálni nőkkel, meg annyi sikert halmozni valószínűleg nem fog :)
2016. máj. 28. 22:08
 5/8 anonim ***** válasza:

A külsőmből megpróbálom a maximumot kihozni, meg szerintem azért nincs rossz külsőm :) meg ez csak töredékben számít :)

Meg a lényeg hogy tudja az ember, hogy hogyan közeledjen a nőkhöz, hogy ne csak papucsnak meg "legyünk csak barátoknak" nézzék, hanem vonzalmat tudjon kiváltani.

Hét idővel lehetséges, persze sok gyakorlás kell hozzá, de idővel rutin dologgá válik az, hogy az ember nőkkel beszélget. És fejlődik, mert tanul folyamatosan a saját hibáiból.

2016. máj. 28. 22:16
 6/8 anonim ***** válasza:
70%

Ha igy állsz hozza, szerintem ne is kezdj bele. Minden ember mas problémákkal indul, valakinek a külsején, van akinek a belsején kell többet dolgoznia. Es pont emiatt van rengeteg pua tanár, sok kuruzslo es vajakos. Ezert írja az elso is amit ír. Vannak olyan dolgok amik örökervenyuek es ha csak abból indulok ki aki az en környezetemben mennyire nincsenek tisztában, alapvető dolgokkal az ismerkedés terén. Ha csak ebből a fórumból indulok ki, hogy napi kérdések között van, hogy xy cm a farkam ezert nem találok barátnőt. Nekem ne okoskodjon senki, hogy az alapok megtanulasa felesleges lenne. Egy olyan társadalmi struktúrában élünk ahol a józan paraszti ész kiveszik/kiveszett s bizonyos dolgok mar nem jönnek maguktól. Nekem nem igazan mondott semmi ujjat a pua. Illetve valóban vannak elég fura irányzatok, de azokat letesztelheted mennyire működik vagy sem.

Pl. Kamu tenyérjóslas rutinok. Hany no fog elolvadni tőle? Hat nem sok :)

De pont ezt szeretem benne, minden amit oktatnak tesztelheto, szociális tesztek, pl hogyan olvass a női testbeszedbol. Szerinted ez egy érdekes téma pl ismerkedesnel? Naná tud segiteni, ha épp beszédbe elegyedsz valakivel Naná

Kérdésedre nem nagyon tudok válaszolni, mert nekem a határozottsággal sose voltak bajok. Elárulom, en ezt a sportból szereztem, s nem azert mert ki vagyok gyúrva, hanem azert mert mar tobb mint 10 eve az életem része egy fix pont amiért minden heten megharcolok. S büszke vagyok arra, hogy nem adtam fel, s amíg a kisujjamat megtudom mozdítani addig le fogok menni a terembe. Egy ferfi attól, hogy képes meghalni egy célért. Egy Istenért, egy hazaért, egy adag etelert amit családjának adhat. Ha nincsenek olyan céljaid amiket el fogsz tudni érni, munkával kitartassal soha az életben nem lesz önbizalmad. Vagy ami össze is jön azt futohomokra építed, s összedől.

2016. máj. 28. 23:33
 7/8 anonim ***** válasza:

amit te írsz,hogy megszeretni magad,magabiztosság megszerzése,ez nagyon béka se-gge alatt szint.

erre nem tanít meg a pua.

a pua akkor jó és lesz igazán használható,ha már elég nőt felszedtél,megdugtál,de van pár pont amiben elakadsz-döcögsz és megnehezíti a sikert.

ezeket felismerni kielemezni és megoldani segít némi pua tudás.

mert ha te csóró vagy,nem nézel ki sehogy,a szexuális tapasztalatod nulla,akkor semmit sem fog érni a pua.

2016. máj. 29. 02:07
 8/8 A kérdező kommentje:

7

Igen??? Csak azért kérdeztem, mert ezt is ajánlja a PUA. Sok reklámszövegük úgy szól: Hogyan légy szűz lúzer csávóból sikeres férfi a nőknél? Nem vagyok szűz már, csóró sem, de szerintem mégis 1000 bajom van amiért nem hiszem el, hogy igazából vonzónak tartanának a nők!

2016. máj. 29. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!