Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lany mit tegyek?
leginkabb holgyek velemenyere lennek kivancsi.
tudom esetlennek hangzik tudom bena vagyok meg minden.
de nem tudom mit tegyek "elfásultam". van ez a lany aki tetszik es ugy erzem hogy en is tetszek neki noverem is mondta (az o baratnoje) de semmilyen temat nem tudok kitalalni amikor kettesben vagyunk. valamilyen otletetet ihletet nem tudna nekem valaki adni?
ez hogy szep ido van meg hol tanultal mit szeretsz csinalni temat hagyuk ki ha lehet
peldaul arra lennek kivancsi hogy ti megismerkedtetek egy sraccal es mit csinaltatok az elso heten kettesben
mikrol beszelgettetek merre setalgattatok meg ilyesmi dolgok
nagy segitseg lenne es elore is koszonom a valaszokat
:)
Jó idő van, lehet kimenni a természetbe sétálni.
Témák lehetnek pl. kitalálhatsz egy random helyzetet és megkérdezed, hogy ő ebben a szituációban mit tenne, ha tudod, hogy szeret olvasni, akkor egy elolvasott könyvről is lehet beszélgetni, mennyire nyitott az új dolgokra, miket próbálna ki szívesen, mik számára a fontos dolgok az életben..stb.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!