Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy fiú és egy lány mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiú és egy lány mikor köszönnek puszival egymásnak?

Figyelt kérdés
Munkatársam, akivel már régóta jóban vagyunk, de még sosem puszilkodtunk, elhívott randizni. Nekem tetszik egyébként és holnap lesz az alkalom. Szerintetek ilyenkor első kettesben találkozásnál illik arcra puszival köszönni, vagy ez tolakodás még ilyen korán? Ti hogy köszönnétek a másiknak ilyen helyzetben?
2016. máj. 26. 07:42
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Nyugodtan mehet szájrapuszi, és közben simítsd végig a farkát.
2016. máj. 26. 07:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem tolakodó. Én is így köszönnék. Mondjuk én elég sok lány barátommal arcra puszival köszönök, úgyhogy semmi extra nem lenne. Egy szájrapuszi kezdésnek már inkább lehetne tolakodó. :D
2016. máj. 26. 07:55
 3/9 anonim ***** válasza:
Kizárt hogy dolgozol.. hogy több vagy 12 évesnél!
2016. máj. 26. 08:02
 4/9 A kérdező kommentje:
Csak izgulok, nem akarok semmit elrontani.
2016. máj. 26. 08:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Helyzettől függ, de általában a randin ha összetalálkozunk akkor szoktunk egymásnak adni puszit, aztán ha jól sikerül a randi vagy puszival vagy akár többel bucsuzunk el egymástól. De ez nagyon egyénfüggő, azért egy találkozási puszi még belefér, bármennyire zárkozott egy fiú, annak csak örül.
2016. máj. 26. 08:57
 6/9 anonim ***** válasza:

Egy puszi? :)

Nem ez természetes.

2016. máj. 26. 09:28
 7/9 anonim ***** válasza:

Én az első randin minden lánynak arcra puszival köszönök, akkor is ha nem ismerem őt annyira korábbról mint te a munkatársad.

Szerintem normális a puszi

24/F

2016. máj. 26. 11:06
 8/9 anonim ***** válasza:
nyam nyam
2016. máj. 26. 12:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Semmi extra nincs egy pusziban, nem kell mindent túlkomplikálni.
2016. máj. 27. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!