Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex az első randin?
Nos, jövő hónap közepén lesz az első randim egy sráccal. 2 hónapja beszélünk napi szinten,eddig azért nem tudtuk megoldani a találkozót mert mindketten tanulunk és dolgozunk,ráadásként ő külföldön él sajnos. De júniusban hazajön végre,mivel egy nagyon jó munkalehetőséget kapott itthon.
És hát konkrétan az lenne a kérdésem,hogy nem gáz szexelni az első randin? Oké,tudom nincs sehol sem leírva mikor kéne lefeküdni egy kapcsolatban. Mi ezt átbeszéltük, és elég sokat kommunikálunk minden témában,természetesen a szex is szóba került,mert hát elég idősek vagyunk.. én 22 ő 24. Csak igazából az érdekelne,valakinek alakult már ki komolyabb kapcsolata úgy,hogy az első randin lefeküdtek?
Én összvissz 2 sráccal feküdtem le eddig,szóval képzelhetitek,hogy nem fekszek össze fűvel-fával..Szóba is hoztam,hogy hát nem akarok könnyen kaphatónak tűnni,ha esetleg megtörténne a dolog. Azt mondta,hogy neki ez nem mérvadó,mivel leszögeztük az elején mit szeretnénk.
Válaszokat előre is köszönöm!
Sok pasinak van ez a dolog az agyában, hogy ha túl hamar kapják meg a nőt, akkor elveszíti a szemükben az értékét.
Nyilván, ha a kiszemelted normális, akkor nem tulajdonít jelentőséget a dolognak, csak örül, hogy annyira megbízol benne, hogy már az első alkalommal lefekszel vele. Ezt viszont csak te tudhatod.
Én átlagban eddig egy hét ismerettség után (nagyjából 2-3 találkozás, de akkor már a 3. találkán) feküdtem le eddig a legtöbb pasimmal. A legutóbbi alkalommal több éves kapcsolat, jelenleg meg egy eljegyzés és hamarosan esküvő lett belőle. Nem tudom, hogy ez miért lenne tartásbeli és magammal szembeni elvárás kérdése, nekem így volt jó, ha valaki ítélkezni akar, hát lelke rajta, nem fogok emiatt kevésbé boldogan oltár elé járulni :D
És mint láthatod, az én exeimet/vőlegényem nem igazán zavarta a dolog :) Ti már két hónapja ismeritek egymást, nagyobb a bizalom és az ismerettség, mint az én esetemben bármikor. Nem azt mondom, lehet, hogy csak kihasználni akar, de ez akkor is benne van a pakliban, ha már a 10. randinál tartatok. Ha úgy gondolod, hogy megbízható, és hihetsz neki, amikor azt mondja, ettől nem leszel kisebb a szemében, akkor csak azért, hogy "nehezebben kaphatónak" tűnj ne fogd vissza magad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!