Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első randin már kéne hogy érezzek valamit?
Figyelt kérdés
Rég randiztam, most ismét arra a "sorsra" jutottam hogy el kell kezdenem randizni. Beszélgettünk, de más nem történt. Kellene hogy érezzek valamit már első randin? Nektek milyen volt? Lehet még jó a folytatás vagy ez így felejtős?2016. máj. 21. 18:48
2/6 A kérdező kommentje:
Nő vagyok, úgyhogy nincs mi felálljon.
2016. máj. 21. 18:50
3/6 anonim válasza:
Nehéz kérdés, mert én sem éreztem soha semmit első randin. Ez akkor változott, amikor olyannal randiztam, akit már más (semleges) közegből ismertem. Ő lett a társam.
4/6 anonim válasza:
érdeklődést igen. azt hiszem, én kettőnél többször nem randiznék azzal, akivel nem várom a következő találkozást.
szerencsére a való életben, amikor nincs kimondva, hogy ez egy randi, több idő van arra, hogy megismerjük egymást. mert összefuthatunk véletlenül ott, ahonnan ismerjük egymást. a második találkozót nem kell napokkal az első után megszervezni. ez így sokkal természetesebb.
én akivel valamennyire jól éreztem magam, nevettünk együtt és láttam benne valami érdekeset, mindenkivel találkoztam másodjára, aki hívott. hiába nem volt konkrét elképzelésem, hogy mit akarok tőle.
5/6 anonim válasza:
szimpátiát, érdeklődést a másik felé, még egy randira való örömöt
6/6 anonim válasza:
ha annyira közömbös vagy iránta máris, hogy ezt meg kell kérdezned, halott ügy lesz ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!