Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szoktatok az első randik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok az első randik egyikén szkanderozni, hogy kiderüljön melyikőtök az erősebb?

Figyelt kérdés
2016. máj. 26. 19:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ez meleg pároknál jó sztem, a vesztes lesz a recipiens :)
2016. jún. 21. 20:51
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Volt már rá példa, bár nem pont az első randikon. Az akkori barátnőm eléggé sportos, versengő típus volt. Végül nyertem, de nem volt könnyű, látszott rajta, hogy komolyan nyerni akar.

28/F

2016. júl. 3. 13:39
 13/14 anonim ***** válasza:
Egyébként meglepően erősek tudnak lenni egyes nők, néha az az érzésem, hogy az akaratuk pótolja az izomerőt. A szkanderban segíti őket, hogy általában rövidebb az alkarjuk, mint a férfinek, akivel összemérik az erejüket.
2016. júl. 20. 21:54
 14/14 anonim ***** válasza:
Igen és ki is szoktam ütni őket első randin. Lássam mennyire bírják a verést.
2016. aug. 2. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!