Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szép ez a lány?
Figyelt kérdés
Igen, én vagyok az.:) Fiúk! Szerintetek mit változtassak magamon, hogy még vonzóbb legyek?
2016. máj. 24. 18:50
21/25 anonim válasza:
Vasalt haj, egy kis smink, előnyösebb ruha, esetleg pár kg mínusz és nem leszel természetesen átlagos. Nagyon jó adottságaid vannak. Szép arcforma, száj, erős haj, problémamentes könnyen barnuló bőr, értelmes tekintet. A lakkot hanyagold.
22/25 anonim válasza:
És felül ne szedd a szemöldököd, mert lapos lesz.
24/25 anonim válasza:
szerintem helyes, szép vagy, de ha leadnál pár kilót, nagyon durva lennél :D
de amúgy a kisugárzásod képen is átjön, kedves, jófej lánynak tudlak elképzelni :)
(lányként válaszoltam, remélem, nem gond)
25/25 anonim válasza:
Sportolj, étkezz egészségesen, a hajad szerintem ne nagyon vasald, mert tönkre teszi, inkább valami más praktikát keress, hogy selymesebb, simább legyen. Pár kilóval kevesebbel tényleg vonzóbb lennél.
Valóban kedves, értelmes, nyílt tekinteted van, bájos mosolyod.
Hány éves vagy? Nem tudom eldönteni, hogy 15 vagy 18 körüli? :)
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!