Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mi volna a reakciótok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi volna a reakciótok, ha az utcán sétálva egy lány olyat szólna be nektek, hogy "Szia, cukifiú! Milyen szép formás, izmos felsőtested van! "?

Figyelt kérdés

Na meg, ha egy lány a hátatok mögött a mozgólépcsőn állva csak úgy erősen belemarkolna a hátsótokba?

Van egy olyan lány ismerősöm, akinek 6 fiútestvére van (lánytestvére viszont egy sincs), emiatt nagyon fiús a gondolkodásmódja és a reakciója szinte minden esetben. Azt leszámítva, hogy ettől függetlenül azért a fiúkhoz vonzódik. Például osztályozza őket 1-10-es skálán, mint ahogyan sokszor a fiúk a lányokat. A kérdésben szereplő beszólást is már többször odamondta nem is egy fiúnak, aki éppen nagyon megtetszett neki az utcán sétálva. Sőt egy olyan esete is volt, hogy a metró mozgólépcsőjén felfelé menet jól belemarkolt egynek a hátsójába.

Engem ez a lány nagyon ledöbbent, hogy mennyire más, mint a többi (egyébként szerintem jól néz ki).

2016. ápr. 4. 19:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondanám, hogy irány szemüveget venni :D
2016. ápr. 4. 19:48
 2/11 Költőnő? ***** válasza:
100%
Azt h az ilyen kérdéseknek a tinikategóriában a helye
2016. ápr. 4. 19:50
 3/11 anonim ***** válasza:

Elkönyvelném magamban, hogy még nem nőtt fel. :)

Ez tipikus tini viselkedés, amikor még nem tudják, hogy hol vannak azok a bizonyos határok. Vagy épp tudják, de direkt átlépik őket. Az én hátsómat ne fogdossa senki, akinek semmi köze hozzám. Fordítva gondolom ő sem örülne neki.

Ha pedig csak az izmos testű pasiknak szól oda, akkor még a véleményem is meglenne. :)

2016. ápr. 4. 19:52
 4/11 anonim ***** válasza:
Vagy az ízlése, vagy a szeme rossz. Ezt gondolnám. :D
2016. ápr. 4. 20:05
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de szerintem kategóriát tévesztettél.

Ezt a homoszexualitáshoz kellett volna írni... (cukifiú, beszarás :D)

2016. ápr. 4. 20:09
 6/11 anonim ***** válasza:
fogalmam sincs, mi ez már xd
2016. ápr. 4. 20:11
 7/11 Koplárovics Béci ***** válasza:
Én megadnám neki egy lézeres szemműtétre specializálódott központ elérhetőségét (nem én vezetem). Ha rám ilyet mond, akkor tuti szüksége van rá.
2016. ápr. 4. 20:52
 8/11 anonim ***** válasza:
Hanyattvágnám, jól megdugnám, ordítanék egy hatalmasat miközben a mellkasom döngetem, majd továbbállnék a megnyugtató tudattal, hogy ma is sikeresen demonstráltam a dominanciám.
2016. ápr. 4. 23:56
 9/11 A kérdező kommentje:

#5-ös:

Miért kellett volna a homoszexualitás kategóriába tennem ezt a kérdést? Hiszen úgy szólt a kérdésben, hogy egy lány mondja egy fiúnak, ebben szerintem semmi homokosság nincs.

2016. ápr. 5. 18:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Valami poénosat reagálnék rá, még akkor is ha nem tetszik a lány
2016. ápr. 5. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!