Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi volna a reakciótok, ha az utcán sétálva egy lány olyat szólna be nektek, hogy "Szia, cukifiú! Milyen szép formás, izmos felsőtested van! "?
Na meg, ha egy lány a hátatok mögött a mozgólépcsőn állva csak úgy erősen belemarkolna a hátsótokba?
Van egy olyan lány ismerősöm, akinek 6 fiútestvére van (lánytestvére viszont egy sincs), emiatt nagyon fiús a gondolkodásmódja és a reakciója szinte minden esetben. Azt leszámítva, hogy ettől függetlenül azért a fiúkhoz vonzódik. Például osztályozza őket 1-10-es skálán, mint ahogyan sokszor a fiúk a lányokat. A kérdésben szereplő beszólást is már többször odamondta nem is egy fiúnak, aki éppen nagyon megtetszett neki az utcán sétálva. Sőt egy olyan esete is volt, hogy a metró mozgólépcsőjén felfelé menet jól belemarkolt egynek a hátsójába.
Engem ez a lány nagyon ledöbbent, hogy mennyire más, mint a többi (egyébként szerintem jól néz ki).
Elkönyvelném magamban, hogy még nem nőtt fel. :)
Ez tipikus tini viselkedés, amikor még nem tudják, hogy hol vannak azok a bizonyos határok. Vagy épp tudják, de direkt átlépik őket. Az én hátsómat ne fogdossa senki, akinek semmi köze hozzám. Fordítva gondolom ő sem örülne neki.
Ha pedig csak az izmos testű pasiknak szól oda, akkor még a véleményem is meglenne. :)
Nem tudom, de szerintem kategóriát tévesztettél.
Ezt a homoszexualitáshoz kellett volna írni... (cukifiú, beszarás :D)
#5-ös:
Miért kellett volna a homoszexualitás kategóriába tennem ezt a kérdést? Hiszen úgy szólt a kérdésben, hogy egy lány mondja egy fiúnak, ebben szerintem semmi homokosság nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!