Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szép ez a lány?
Figyelt kérdés
Igen, én vagyok az.:) Fiúk! Szerintetek mit változtassak magamon, hogy még vonzóbb legyek?
2016. máj. 24. 18:50
11/25 anonim válasza:
Teljesen rendben vagy, de alapozot ken hasznalnod vagy arctisztitot a miteszerek miatt. Ez leszamitva jol nezel ki.
12/25 anonim válasza:
Nekem nem tetszel.
Molettnek is tűnsz, illetve egyszerűen nincs benned semmi különleges, amire mondhatnám, hogy az szép.
Egyedül talán a szád...
13/25 anonim válasza:
nálam nem szép ,még átlagos se
14/25 anonim válasza:
Átlagos vagy, de feltétlenül ki kell emelnem, hogy a nézésed nagyon különleges. Eszembe jut a rólad, hogy "a nézését meg a járását, meg a csípőjének a ringását" nem adná a párod semmiért. ;)
20/N
15/25 anonim válasza:
Természetes báj, kellemes, harmonikus megjelenés.
16/25 anonim válasza:
én maximum egy kis alakformálást mondanék, de amúgy nagyon gyönyörű vagy (a szemeid és a hajad főleg)
18/25 anonim válasza:
Szerintem a hajad kicsit selymessebbé kéne tenned. Arcodra egy kis alapozó, vagy arctisztító, nekem a Clean&Clear bőrradír nagyon bevált, illettve ahogy már írták itt előttem hogy pici alakformálás, akár már tudsz letölteni edzős appokat is. Amúgy szerintem különleges arcod van. Szép☺
19/25 anonim válasza:
Égnek állt mindenem ;) Viccet félretéve, egy kis alapozó, minimális smink. Egyébként teljesen rendbe vagy! Átlagosnak mondanálak, és persze természetesnek. Amúgy nagyon vonzó vagy. Csodásak a szemeid ;)
20/25 anonim válasza:
Vonzó nő vagy, de kérlek, adj le 8-10 kilót. Nem bántás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!