Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez nagyon ciki randi történet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon ciki randi történet?

Figyelt kérdés
Szórakozóhelyen ismerkedtünk meg, elég jóképű volt. Randin értem jött a rozoga 25 éves Ladájával, moziba mentünk. Mozi elé érve fél órát köröztünk, hol parkoljon le, mert ő sötétbe nem áll, nehogy ellopják a Ladát. Moziban a film alatt nagy görcsölés, mi lesz, ha ellopják a Ladát? Utána pizzéria, ott újabb parkolásos cirkusz, mire nagy nehezen talált egy helyet, egy Merci meg egy Audi között – nagyobb így az esély, hogy inkább azokat viszik el, nem a Ladát -, és ki is lehetett látni az étteremből rá, hogy intézkedni tudjon, ha mégis azt vinnék. Témái: Ő fotós, de sose keres pénzt, mert a megrendelők mindig átverik meg nem fizetik ki. Van egy szuper kamerája, amivel fotóz, de nem tudja, mi lesz ha ellopják a Ladát, mert akkor mivel fog dolgozni? Annyira fél ettől, hogy (szüleivel lakván) megkérte apját, az parkoljon az utcán a Wartburgjával, és ő tarthassa a Ladát a garázsban, mert ha azt ellopják, akkor üt be az igazi krach.

2016. máj. 24. 17:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Jót röhögtem, kár, hogy kamu. :)
2016. máj. 24. 17:10
 2/13 anonim ***** válasza:
85%
Szép provokatív kamu kérdés a csóróbb férfiak lejáratása céljából...:D
2016. máj. 24. 17:12
 3/13 anonim ***** válasza:
86%
Inkább az a ciki, hogy ilyen kamu történetre szánsz energiát.
 4/13 A kérdező kommentje:
1, Nem tudom kamu-e neten olvastam. Azért kérdeztem nagyon ciki-e szerintetek is.:D
 5/13 anonim ***** válasza:
80%
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
2016. máj. 24. 17:13
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Pfff, gyerekek...

Képcsere, randi egyeztetés, jön át az úton és mikor megcsap a "csak ne ő legyen" gondolat. És, csak közelít. A képre nem hasonlít.

Dobálom a témákat. Hát, ő nem igazán szeret beszélgetni.

Oké, menjünk moziba. A filmre várás is keserves volt.

A filmet átaludtam. Utána elbúcsúzott. Soha többet nem kereset... Pedig igyekeztem a kedvére tenni. Még úgy is,hogy nem őt vártam.

Vannak ilyenek...

Mondjuk nem a Lada a gáz... A cécó...

2016. máj. 24. 17:15
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Cshókolom a kézitlábát!

Szábádé kérdeznem naccsádat, hol párkol áz á a Ládá mostan?

2016. máj. 24. 17:21
 8/13 anonim ***** válasza:
Volt egy középsulis osztálytársam , folyamatosan diákmelózott és minden pénzét egy ladába ölte. Mire végeztünk, 1,5 millió ált a ladában, bukócső, felső reflektor, minden volt rajta. Olyan sokat költött rá, hogy az anyukája sem hitte el, hogy mind arra ment el, elvitte DROGTESZTRE! szegény srácot :D mert szerinte drogra költhet csak annyit. Jófej srác volt egyébként. A fent leírt srác viszont nyomorék. XD
2016. máj. 24. 17:47
 9/13 anonim ***** válasza:

egyrészt simán el tudom képzelni... amit meg el tudsz képzelni az meg is tud történni, sőt már meg is történt többnyire.

Nekem is volt egy haverom aki az asszonyt vitte el hazugságvizsgálatra, mert mindig azt feltételezte, hoyg megcsalja őt. végül ő lépett le egy másik nővel:)

2016. máj. 24. 18:30
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

A Merci meg az Audi között pont, hogy a Ladát fogják előbb ellopni, mert azt könnyebb és általában nincs is benne riasztó.:D

Egy frissen festett fekete vagy vörös Lada szerintem még mindig menő. Amolyan menő retró. :)

2016. máj. 24. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!