Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első csókos történetek?
16 voltam, amikor egy haverommal este 11kor ültünk a szobámba a gép előtt és éppen szétuntuk a fejünket, amikor váratlanul rámírt az unokatestvérem, hogy nincs e kedvünk lemenni dunaharasztira egy házibuliba , méghozzá egy olyan házba ami egy fél háztömböt elfoglal. Egymásra néztünk és egyszerre kimondtunk: MENJÜNK!
2 perc alatt összekaptuk magunkat és rohantunk hogy elérjük az utolsó vonatot. Az állomáson egy már igen jókedvű fogadóbizottság várt minket köztük a kuzinom és 2 igen csinos lányka. Elvezettek minket a házhoz (bár a hangok alapján odataláltunk volna magunk is) gyors bemutatkozás pacsi, puszi után végül így 5en kezdtünk el inni és beszélgetni, később a kuzinom elvált tőlünk. Az elejétől fogva egyértelmű volt, hogy kinek melyik lány tetszik, szerencsére pont jól jött ki dolog, továbbá az a pár üveg bor segítet méginkább megtalálni a közös hangot. Jól elvoltunk, így 4en. Amikor kezdett leülni a buli, felmentünk a tetőre, nagyon tiszta volt az ég, minden tele csillagokkal, megteremtve a tökéletes alkalmat. ez 4 éve volt.
Hát így! :D
A legelső 14 voltam, (jó régen volt már), épp búcsúztunk, egymás felé fordulva álltunk, beszélgettünk és szép lassan hajolni kezdett felém, én is vettem a lapot és hozzáhajoltam, nagyon jó érzés volt, egyből tudtam mit tegyek vis leutánoztam, amit Ő tett, ráéreztem. Nagyon érzékien csókolt. Bár nem számítottam rá, nem bántam meg.
Azt mondják az elsőt sosem felejti el az ember.
36/N
Kb.fél éve volt talán.Még nem volt kifejezetten "járás" a dolog, de náluk voltam délután,beszélgettünk hülyéskedtünk.Egymás mellett ültünk a kanapén,aztán maga felé fordította a fejemet,megsimogatta az arcomat. Aztán csak úgy megtörtént.
Az első nyelves csók az ez után volt 4 nappal (nem tudtunk találkozni) a buszmegállóban. 15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!