Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha a randi előtt a férfi közölné hogy nem tudja kifizetni randin a (vacsorát) akkor te kifizetnéd helyette?
Ez elég gáz.
Fizesse akkor mindenki a részét.
Akkor nem kell vacsorázni menni...
Séta közben is lehet beszélgetni!
Ha meg êhesek maradtak majd mindenki eszik otthon.
Na de első randin, egy idegen, vagy olyasvalaki, akivel már alakul a dolog? Marhára nem mindegy.
Amúgy ezzel semmi gond nincs, mert előre szól.
Én a saját részemet állom, övét nem.
Egyébként sem szeretem, ha meghívnak, még egy üdítőre se. Tudom, nem minden nap hallani ilyet, de így van.
A saját részem kifizetném, az övét nem, én se szeretem ha engem hívnak meg, másnak se szívesen fizetek, max kapcsolatban, mikor már nem felezgetünk minden számlát, hanem egyszer én fizetek, egyszer a párom.
Egyébként valószínűleg inkább azt mondanám, hogy akkor ne kajáljunk, hanem sétáljunk egyet, max egy teára üljünk be valahova, arra csak van pénze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!