Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme, hogy folytassam a "hajszát" a lányok után?
Figyelt kérdés
26 éves vagyok (1.70m), még sosem volt barátnőm. Alacsony vagyok keskeny vállú, kb. 22 évesnek nézek ki. Jelenleg van egy elég jó munkahelyem és mindenki optimistának meg vídám egyéniségnek tart.
Ez az egyéniség mögött azonban nagy szomorúság lapul. Állandóan próbálok kezdeményezni lányoknál de nem kellek nekik. Sokszor nem mondják, hogy ne is próbálkozzak, hanem csak játszanak velem. Már ezerszer megalázkodtam és érzem, hogy nem bírom tovább. Az imseretségi körömben már majdnem mindenki házas vagy van barátnője.
Kiábrándító a helyzetem...
2016. máj. 21. 15:52
11/13 anonim válasza:
8: Mondjuk bebaszna, ha anyukád mást mondana a saját fiának.
12/13 anonim válasza:
Nem náluk magasabb pasi kell nekik, hanem minimim 175-180 cm, de lehetőleg minél magasabb. Az alacsony lányoknak is.
13/13 anonim válasza:
kezdj alacsonyabb lányoknál, és az önbizalmadat fejleszd főleg. kezdj el edzeni, ha még nem tetted, öltözz jól (olcsón is lehet ízlésesen öltözködni), legyenek hobbijaid, legyen szociális életed. belőled indul ki minden, ha te nem vagy magaddal boldog, hiába szólítasz le bárkit is. legyen egy alap, amire építhetsz, élvezd az életed lányok nélkül, és velük is élvezni tudod majd, mert nem rajtuk múlik a boldogságod, ha alapból megvan már. ha a lány érzi, hogy magabiztos vagy, és nincs nyomás rajta, hogy ő tegye boldoggá az életed, sokkal felszabadultabb lesz melletted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!