Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ennek így értelme? Folytassam vele?
Anno barátomat egy helyes, önbizalommal teli srácnak ismertem meg, aki nem fitogtatja az erényeit. Jó ideje ellenben folyton a saját igazát hajtogatja minden helyzetben. Ami nem is lenne baj, hiszen álljon ki a dolgaiért. De ez egyre inkább átcsap egoista, nárcisztikus megnyilvánulásokba. Minden szituációban csakis ő lehet a legjobb. Többször is kifejtette, hogy az a szak, amin ő tanul az sokkal jobb, min az enyém. Természetesen az ő családja is sokkal érdekesebb. És sorolhatnám, hogy mikben van előrébb a többi embernél. Most nem vettek fel mesterképzésre és elég rosszul érintett és megmondta, hogy ne sajnáltassam magam. Amikor neki nem sikerült esetleg egy vizsgája akkor összedőlt a világ.
Régebben teljesen magabiztosnak éreztem mellette magam, mintha egyenlő felek lettünk volna. Most meg próbál felém kerekedni. Ha valamiben kifejtem a véleményem, szinte rögtön ugrik rá, hogy ellent mondjon. De szerinte akkor jó egy kapcsolat, ha nem értenek mindenben egyet a felek. Ezzel én is így vagyok, de ő már-már sportot űz ebből.
Van ennek így értelme? 2 éve ismerem és sose fordult volna meg a fejembe, hogy külön váljunk most meg egyre inkább. Régen annyira tökéletesnek tűnt a szememben, de mióta folyton a saját tökéletességét bizonygatja, egyre kevésbé tűnik annak. Néhány ex-barátom is hasonlóan egoista volt és pont ezzel a viselkedésével állt be a sorba közéjük is. Ti mit tennétek? Sajnos nem vagyok az a típus, aki könnyen megnyílik ilyen téren, de amikor próbáltam utalni arra, hogy nem kellene így csinálnia akkor, csak vállat ránt és mondja, hogy ő ilyen, ez van.
22 L.
Vagy nyisd fel a szemét.
Vezesd rá valahogyan,mennyire más,mint amilyen volt,és hogy ez neki sem jó.
Nem hiszem,hogy az elhagyás egy jó dolog,csak mert valaki elszállt.Vissza lehet őt rántani,de csak ha megfogod a kezét.:)
És amikor szakítottál vele mit csinált a barátod?
Én is együtt élek egy hónapja a barátommal és bevallom félek változtatni. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!