Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Gáz, ha egy fiú kicsit visszafogottan öltözködik?
Figyelt kérdés
Mostanság megfigyeltem, h nagyon divatosak lettek ezek a nagyon színes és hatalmas mintákkal ellátott pólók, valamint ezek a rikító felsők. Én mindig is ezeket az egyszerűbb, visszafogott ruhákat szerettem, kevés szín, kisebb minta és főleg csíkos felsőim vannak. Mielőtt félreértené valakit, nem ódivatú cuccokról beszélek és igyekszem márkásabb ruhákat venni, csak most elbizonytalanodtam, h lehet unalmas a ruhatáram. Kíváncsi lennék, h ti lányok mit gondoltok erről?2010. ápr. 9. 19:08
11/12 anonim válasza:
A jelenséget magát - vagyis hogy színesmintásdivatos pólókat hordanak - nem díjazom, de azt is meg kell említeni, hogy azoknak a fiúknak mindig van önbizalmuk, kisugárzásuk többi részétől függetlenül.
12/12 anonim válasza:
Hát mivel én is ilyen vok (bár nekem nem csíkosok vannak), ezért a tapasztalataimat írom le:
Ha nem éppen egy konverz cipő van rajtad, és ed hardy-s póló, akkor esélyed sincs. Ma a csajokat nem érdekli a kinézet, az ápoltság, a SZEMÉLYISEÉG, csak s kizárólag az öltözködés. Én is ezért szenvedek, de nem fogok "diwatos" cuccokat venni, mert az nem én vagyok! Egyébként sem vok valami szép, 200 csajból ha egy felfigyelne rám, de mivel épp nem a legeslegdivatosabb kínai tornacipő ("Converse") van rajtam, ezért az sem néz rám... idáig jutottunk. Köszönjük a médiának! És még nem is beszéltem a csőnadrágról, meg a vasalt hajról.......
Kitartás! 15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!