Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Gáz, ha egy fiú kicsit visszafogottan öltözködik?
A csajok sem egyformák, kinek ez jön be, kinek az. Én spec. irtózom a mai "divatos" pasiktól. Legalábbis a ruhájuktól.
21l
Teljesen kiábránditó, amikor egy pasi menő fickónak akar tűnni márkás vagy divatos cucokkal és közben felkopik az álla, mert annyira barom. Na ez a gáz !
Attól, hogy egy pasi menően öltözik, nyomja a vagány szöveget, 10 percig babrál a hajával és csokis AXE-t használ, attól még nem vesz le a lábamról. Minden FENT található, kedves kérdező, már akinél található.
A fejben és a szemben. Ott kell legyen az a valami, ami hogyha hiányzik akkor egy hétköznapi, tucat paliról beszélünk és semmi többről. Sajnos , kedves fiúk, a legtöbben ebbe a kategóriába vagytok sorolhatók :-) Lehet lepontozni nyugodtan, ez az igazság és szerencsés vagyok, hogy én nem ilyen tucat fickókkal érem be, nálam a férfi szó egyéniséget hordoz magában, csakúgy mint jelenlegi barátom is ;]
legalább van stilusod. én is kb hasonlóan öltözöm mint te. az ilyen rikitó pózer gyökereknek nincs egyéni stilusuk mert mind egymást majmolják.
16F
attól függ h "visszafogottan" alatt azt érted e h jobbra lenyalt haj meg nadrágba betürt felső meg hónajig felhuzott nadrág:\ az általába nem szokta elnyerni a legtöbb lány tetszését de van akinek tetszik és erre bukik
hajrá drukkolok
19:24
LOL, köszönöm a visszajelzést
Úgy látom sokan ismertek magukra a leirásomban
De nem zavar :-)
Sőt . . . . . ;]
20:15
Pont ezt akartam elkerül, h valami igénytelen gyökérnek nézzetek. Egyáltalán nem vagyok ilyen...
kb ilyesmire gondoltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!