Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan reagálnátok? Őszintén? L
Nem vagyol féltékeny, hiszen nem vagyunk együtt, illetve még ?jel az egész.
Ismerkedem egy sráccal. Komolyak a szándékai, csakhogy 'elkottyantotta', barátilag, barátkozásból beszélget más lányokkal.
Természetesen nekem is vannak fiúbarátaim, de jelenleg nem kezdek barátkozásba fiúkkal csak úgy spontán.
Igazából csak fura. Azt mondta nem akar semmit tőlük. Csak barátkozás.
Elhihető? Te elhinnéd?
#9 De nem is ezt kérdeztem...
Áh, mindegy.
ma 22:52
Nem mindegy a helyzet.
Ha az utcán leszólítana spontán embereket, az zavarna. - De ha a munkája, hobbija közben barátkozna, az nem zavarna egyáltalán. - Ha téged zavar, a pszichológust ajánlom.
#12 Hihetetlen :D Tudsz olvasni?
Azt kérdeztem, hogy hihető e v sem?
Nekem van több fiúbarátom. Mindenről beszélünk. És ez természetes. Munka, hobbi, érzelmek, szexualitás nyílt téma. Bármilyen szinten. Vannak olyan idióta csajok/pasik, hogyha a pasijuk/csajuk mással beszél erotikusan, kibeszéli a szexuális vágyait, problémáit, flörtölget, akkor már robban. Ez tényleg szánalmas, hiszen mindenki arról és azt beszél, amiről akar. Semmi köze hozzá! Aki ezt nem fogja fel, tényleg orvosi eset.
De én nem ezt kérdeztem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!