Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan gondolja egy pasi hogy órákig randizzak vele de egy étterembe nem hív meg közben? Meg moziba sem vesz nachost kólát? Meg sem kérdi kérek e, csak egyenesen bemegy?
"És még most jöttem haza a teremből és már hallottam hogy dumál rólam hogy na én is egy kis pénzéhes ri vagyok mert hogy moziba meghivatta. Magam utana meg lekoptatram."
Ha nem is így fogalmaztam volna, de abban igaza van, hogy nem korrektül kezelted az ismerkedés pénzügyi részét (sem).
És nem, nem azért, mert utána lekoptattad. Az akkor is teljesen remdben lenne, ha a legdrágább étterembe hívott volna el.
A probléma az, hogy magától értetôdô alanyi jognak vettél valamit, ami egy gesztus (tehát még ha el is várod, illik értékelni), illetve hogy sunyítottál, ahelyett hogy egyenesen tisztáztad volna a helyzetet.
Ha meghívnak valamire, ott illik felajánlani, hogy állod a saját részedet. Ha ez nem áll módodban, akkor ezt még a randi elôtt kéne tisztázni.
Nagy valószínûséggel a pasi 40 évesen felnôtt nôkhöz szokott, így valószínûleg már akkor kezdett kialakulni benne egy nem túl jó kép rólad, amikor szó nélkül természetesnek vetted, hogy ô fizet. Legalább megköszönted neki? - a kérdés meg a válaszok hangnemébôl ítélve úgy gyanítom, hogy ez fel sem merült..
Ezek után nem olyan meglepô, ha nem nagyon figyelt oda, hogy na vajon még mi mindenre hívhatna meg.
Tehát ha csak 700 forint van épp nálad, amikor elhív, akkor a korrekt eljárás az, hogy azt mondod, hogy szívesen mennél vele moziba / enni / ahova épp hív, de most nincs nálad pénz. Ekkor a pasi tisztában van a helyzettel, tudja mire számíthat. Ha úgy gondolja, akkor felajánlja, hogy semmi baj, majd ô meghív - és akkor innentôl kezdve egyértelmû számára is, hogy mivel nálad nincs pénz, ezért te nem fogod kezdeményezni, hogy üljetek be enni valahova, hiszen nincs rá pénzed, az meg ciki lenne, hogy direkt meghivatod magad. Innentôl kezdve elvárható lenne, hogy akkor legyen olyan figyelmes, hogy kajára is meghív.
Egy 40 éves férfinek már vannak elvárásai a másikkal szemben. 40 évesen már felnôtt nôt keres általában a férfi, aki képes ennek megfelelôen kezelni szituációkat.
Te nem tudtad megugrani ezt az elvárást.
Remélhetôleg egyszer majd még menni fog.
"Az tuti hogy én sose fogom felajanlani hogy fizetnék :-DD lol.. Még csak az kéne a pasik ak kell fizetni"
Ez is egy hozzáállás, de akkor szeretném módosítani az előző (#23as) hozzászólásomat:
most már én is úgy fogalmaznék, ahogy a 40es pasi fogalmazott.
"Az tuti hogy én sose fogom felajanlani hogy fizetnék :-DD lol.. Még csak az kéne a pasik ak kell fizetni"
A nőnek meg főzni, mosni takarítani, és persze szétdobni a lábait, amikor azt mondom neki.
Csak ha már a nemi "princípiumoknál" tartunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!