Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as férfiak, ez számotokra kizáró ok lenne?
Minden nőnek azt ajánlom, akinél kizáró ok a szüzesség azt kerülje el messzire!!!!! Sőt a nem szüzeknek is azt ajánlom, hogy legyen ez egy próba. Hazudja, hogy szűz, ha nem szereti csak némi testi kaland kell, akkor úgyis lelép. Az ilyen kan (mert férfinak nem nevezném) alkalmatlan a családi életre, a komoly kapcsolatra. Igaz, hogy nem is 30-as vagyok, de ez lényegtelen. Ha lenne egy huszonegynéhány éves szűz nő aki érdeklődne irántam, és én is érzek iránta komoly érzelmeket, akkor a mennyben járnék!
Nem érdekelne mennyit kell várnom, csak az hogy szeressük egymást és lehetőleg együtt éljük le életünk hátra lévő részét, ennyi.
Aki szakít szüzesség miatt, attól jobb is megszabadulni, csak nyerhet vele a nő.
Ismét egy elvakult fasság került fel a gyik-re. Persze a kis hősszerelmes, akik ki sem látnak a fejükből azt hiszik, hogy ez rendben van.
Nem a tapasztalatlanság az ágyban. Nem a 'várakozási idő'. Nem a nem is tudom mi a hátránya a szűz nőknek, hanem az, hogy tapasztalatlanok a párkapcsolatokban.
Ez pedig idővel visszaüthet. 30 évesen pedig már nem szívesen kísérletezik az ember.
Az pedig sokkal hamarabb kiderül (normális esetben), hogy a hölgynek nem volt normális kapcsolata, mintsem beleszerelmesedik egy férfi.
Azért megnézném, hogy ki az, aki a sokadik randi után egy szimpatikus másikkal, lepattintja a lányt azzal, hogy "bocs, szüzekkel nem ismerkedem és főként nem kezdek párkapcsolatot".
Nyilván jó, ha van némi tapasztalata, de azért nem atomfizika...
Valamilyen szinten kizáró ok lenne. Nem akarlak megbántani de akár hány éves legyél, szűzként elég kicsi a valószínűsége, hogy nem akarnál megízlelni később másik faszt is magadban.
Nem figyeltem meg, hogy írtad e a korod, de a lényeg, hogy 20 év felett már ha randizik két ember, 2-3 randi után már van szex, hogy tudják, hogy szexuálisan is összeillenek e.
Na most kár valakit húzni 4-6 hónapig, ha utána meg még sem illetek össze, mert mondjuk nem tud kielégíteni, stb.
Most azért egy veled egy idősnek még olyan mindegy, 4-6 hónap, de azért már egy 28-30+ évesnek már sok idő pár hónap is. Ha nincs meg ami kell, akkor csak pazarolja az idejét két ember, holott már lehet az alatt az idő alatt, amit veled vacakol, találna 3 olyant is, akivel lehet, hogy működne neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!