Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as férfiak, ez számotokra kizáró ok lenne?
Nincs ezzel semmi gond, én is az vagyok, nálad ez kizáró ok?
30F
Nalam kizaro, egyszeruen szeretem az erettebb, tapasztaltabb noket. Egy szuz csajjal meg az sincs, hogy oke elviszem egy korre mert az gerinctelen lenne, mert mi van ha utana nem akarok tobbet, masreszt elveszem a szuzesseget es utana nem birom levakarni magamrol....szoval nalam kizaro ok.
Mas kerdes, hogy huszoneves kiscsajokkal alapbol nem allok le.
31/F
Szerintem sok férfi gondolja azt, hogy 1) aki szűz, annak még nem volt párkapcsolata 2) aki szűz, és akinek "elveszi a szüzességét" (mekkora baromság), az rá fog tapadni (???) 3) valami baj van vele 4) majd biztos azért nem fog vele maradni, mert nem próbált ki még több férfit
Úgyhogy, igen, szerintem ismeretlenül, ezek alapján sokan rámondanák, hogy nem szeretnének huszonéves szűz nővel kapcsolatot.
Nekem volt párkapcsolatom, én le akartam feküdni a barátommal, nem rajtam múlt, hogy nem jött össze. Utána volt srác, akivel le akartam feküdni, mert tetszett, ő pedig párkapcsolatot szeretett volna, azt még én nem akartam. (Azt hiszem az első kettőt ezzel cáfolom).
Arra, hogy baj lenne az ilyen nőkkel (és ez esetben velem is)... hát szerintem embere válogatja. Én tény, hogy későn kezdtem el pasizni, valószínűleg megvolt az oka, és a kezdeti bátortalanságom miatt szalasztottam el talán pár jó srácot.
Tény, hogy nem egy életre keresek párt, de ha szerelmes lennék, nem hagynám el csak azért, mert nem "próbáltam" több férfit, ez tuti.
Kérdező: Ne aggódj ezen. Te vagy te, az összes eddigi döntéseddel, maceráddal, mindeneddel együtt. Akivel ismerkedsz (vagy ismerkedsz majd), az téged fog látni, nem valami egy kérdést a gyakorikérdéseken, ahol igennel vagy nemmel kell válaszolni.
Nyilván a status quo-n nem nagyon tudsz változtatni, ha már ismerkedés közepén vagytok, ha meg akar, akkor változtasson rajta ő. :)
"ez tuti."
Láttam én már karón varjút :)
17-es
Hát mégis mit írjak? Én sem ismerem a jövőbeli énemet, de az eddigi tapasztalatok alapján úgy tűnik még akkor is kitartok mások mellett, amikor nem kéne. Ebből, plusz a jelenlegi értékrendemből gondolom. Csak a jelenlegi énem tud fogadkozni, a jövőbeni nehezen. Ez nem jelenti azonban, hogy nem tudnám bejósolni a jövőbeni viselkedésem (elég gáz is lenne, ha ennyire lötyögne a morális iránytűm).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!