Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 30-as férfiak, ez számotokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-as férfiak, ez számotokra kizáró ok lenne?

Figyelt kérdés
Ha kiderülne a nektek tetsző (huszonéves) nőről, hogy szűz.

2016. máj. 6. 17:48
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

Dehogy lenne az,ennek nálam nem lenne semmi jelentősége.

Inkább az lenne kizáró ok ha tudnám,hogy a lánynak már rengeteg pasija volt.

2016. máj. 6. 17:51
 2/25 anonim ***** válasza:
35%

Kell a fa**omnak egy szűz csaj!

30/F

2016. máj. 6. 17:52
 3/25 A kérdező kommentje:
Kedves második, talán nem tűnt fel, hogy a kérdésemet férfiaknak címeztem, nem suttyóknak!
2016. máj. 6. 17:56
 4/25 anonim ***** válasza:
Gondolom már van egy 30-as udvarlód és tudni szeretnéd mit fog szólni hozzá.:)
2016. máj. 6. 17:58
 5/25 anonim ***** válasza:
49%
Na hát téged se úgy invitálnálak kinyalásra, hogy "úgy nyalnék valamit", mert még elvinnél fagyizni ba**od! :D
2016. máj. 6. 17:59
 6/25 anonim ***** válasza:
13%
igen!
2016. máj. 6. 17:59
 7/25 90-ben született F.. ***** válasza:
22%

Kizáró ok lenne. Nem a szüzesség maga, hanem a tapasztalatlanság.

Nem az ágybéli tapasztalatlanságra gondolok, hanem a párkapcsolatira.

Amennyiben szűz, akkor több mint valószínű, hogy nem volt még komoly kapcsolata. A tinis butaságok nem komoly kapcsolatok.

Nem szándékozok olyan lányra "időt pazarolni" (ez durván hangzik tudom), aki nem ismeri még a világot. Nem akarok egyszer úgy ébredni, hogy szeretné mással is kipróbálni, mert még csak 1 pénisz volt a vaginájában.

2016. máj. 6. 18:04
 8/25 anonim ***** válasza:
3%

Egy kérdésem lenne hozzá amikor ezt megtudom róla:

Mennyi időt szándékozik várni a kapcsolatunkban, mielőtt elveszíteni a szüzességét?

Ennyi. Az erre adott válaszától függ, hogy kizáró ok-e nekem, vagy sem.

33/F

2016. máj. 6. 18:14
 9/25 anonim ***** válasza:
64%

Hát amint látom,nagy Isten állatkertje!

Most miért baj ha valaki vár az igazira? nekem sose jött el így jártam,és nem bántam meg hogy egy pasim se volt,már nem is akarok

2016. máj. 6. 18:21
 10/25 anonim ***** válasza:
41%
Elegge kizáró ok, kivéve ha a lany megbízik bennem. S nem kell hónapokat várni. Meg par hét beleférne. Azert nézd, akinek volt mar párkapcsolata, akkor rendszeres nemi élete szokott lenni. Az, hogy tapasztalatlan azzal semmi problema. Egy par alkalom utan mindenki belejon, ez nem atomfizika.
2016. máj. 6. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!