Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A végén mégiscsak kiderül,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A végén mégiscsak kiderül, hogy a PUA azon ága a leghatékonyabb, ami a természetességről szól?

Figyelt kérdés

Figyelem! A most következő cikk olvasása nem ajánlott azoknak a férfiaknak, akik nem hisznek abban, hogy ismeretlen lányokkal lehet ismerkedni, mert [... <-- illesz ide a kifogásaidat]. Nem ajánlott továbbá azoknak a nőknek sem, akik magukból kiindulva azt gondolják, hogy a lányok nem ismerkednek nyilvános helyen idegen pasikkal, mert XY a helyet. Szóval ezek az emberek kerüljék a topikomat, köszönöm!

És akkor a lényeg:

Ismeretes a PUA-nak azon ága, amely az u.n. indirekt megközelítést tartalmazza. Aki nem tudná, miről van szó: ez egy olyan megközelítés, amelyben nem mondjuk meg az elején a kiszemelt lánynak, hogy konkrétan fel tudjuk szedni, hanem előveszünk egy sablont. Mikor bent pedig bent vagyunk a game-ban, akkor fokozatosan húzzuk fel a nők vonzalmát a különböző rutinokkal.

Ma voltam kint játszani, a nyitásokat gyakoroltam, 16-ot nyitottam [nem számítva azt, hogy 2-es szettet 1-nek számítottam]. Nagyon érdekes volt, hogy a többség reakciójából látszódott, hogy a feltett kérdésre nem őszinte választ adott, ami mögött két dolog állhatott: Most vagy az én előadó készségem volt rossz, vagy ők rendelkeztek olyan kifinomult érzékkel, hogy levágták mire megy ki a játék.

És most tessenek figyelni!

A másik nyitás az u.n. direkt, amikor egyértelműen elmondjuk a lánynak, hogy tetszik nekünk. Rendkívül érdekes, hogy amikor direkt-ben nyitottam, és rögtön elmondtam a csajnak, hogy mi újság, a játékot többször sikerült végigvinnem egészen a zárásig. És most olvastam éppen ezt:

[link]

Lehetséges, hogy a Mystery féle indirekt-nyitás már elavult, és jobb, ha őszintén elmondjuk a lánynak, hogy tetszik nekünk?

Köszi a válaszokat előre is.

2016. máj. 5. 15:56
 1/9 anonim ***** válasza:

Igen én a direktben hiszek inkàbb,szerintem ez mûködik megfelelô testbeszéddel kombinàlva.

Keress rà:

- Nincs Többé Jó fiú

- John Cooper - Game Over

- RSD Blueprint

Ami a lényeg a deep identity level change.

2016. máj. 5. 16:25
 2/9 anonim ***** válasza:

A csàbítàsi 3 fontos összetevôje:

-Személyiség

-Kinézet

-Lóvé

Ezek nagyon fontosak egyik se maradhat ki.

Fôleg ha full kalibrált nôkhöz vonzódsz.

2016. máj. 5. 16:28
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Az utolsóhoz néhány kommentár:

-Személyiség:

Szerintem ez a legfontosabb, enélkül nem jön össze egy nő sem.

-Kinézet:

Mindenkinek nem lehet tetszeni, tehát a lényeg az, hogy az ember önmagához képest nézzen ki jól. David X egyébként azt tanította, hogy ne foglalkozzunk a külsővel, az a nők dolga.

-Lóvé:

Vannak olyan nők, akik kifejezetten a pénzre hajtanak, de azért nem mind. Egyébként most egy nagy lehetőség előtt állok (külföldi munka), ha összejön, sose lesznek anyagi gondjaim. Viszont már most elhatároztam, hogy ha komoly kapcsolatot fogok keresni, akkor nem fogom elárulni, hogy van pénzem, meggazdagodom.

Tehát összefoglalva: a pénz arra jó, hogy a szexi, de pénzéhes nők előtt felvágjon az ember, de feleségkeresésnél ez nem lehet eszköz, tehát meg kell tanulni nélküle is boldogulni.

Most megyek a terepre, folytatom a gyakorlást. Addig írhat nyugodtan mindenki, akit érdekel a téma. Majd este jövök még.

2016. máj. 5. 16:42
 4/9 anonim ***** válasza:

"Most vagy az én előadó készségem volt rossz, vagy ők rendelkeztek olyan kifinomult érzékkel, hogy levágták mire megy ki a játék. "

Ez a kettő szerintem ugyanaz. Ha jól adnád elő, akkor nem vágnák le.

2016. máj. 5. 17:09
 5/9 anonim ***** válasza:

DavidX nem értek mindennel egyet azért mert attól függ milyen típusú nő tetszik.

Nekem speciel kérdező a full,csinos,kifent,pics@szoknyás,hosszúhajú,hosszúcombú,

lapos feszes hasú,heti legalább 4-szer jár edzeni,vékony formás combok,kerek feszes popsi,tehát igazi ribis kinézetű akire azonnal beindulok.

Hozzájuk azért már a külső is kell,mert ha ő tesz magáért akkor a pasinak is kell.

Pl,számomra ők:

[link]

[link] #tbm=isch&q=Sarka+kata

[link] #tbm=isch&q=Nagy+bettina

Ide már kinézet is kell.A barátnőm is pont hasonlóan néz ki.

Pénz arra kell,hogy a saját életedet tud építeni pl a lakásodat berendezni pull készre,LED-es világítás,fullos bútorok,bárpult,bár eszközök,étkészlet,pl egy ilyen kecó:

[link]

Én speciel ilyenbe érzem magam otthonosan,tehát itt olyan szintű jó érzések ömlenek belőlem,hogy ihaj,még nincs ilyen kéróm de ez a cél.

Plusz ugye ezek a lányok nőiesen öltözködnek amit el is várok,magassarkú,miniszoknya.

Na most ugye BKV-ra ilyenbe felültetni adsz neki egy iszonyatos rossz érzést tehát lesuhan a hangulata,és a vonzalma is.

Egyfajta rossz érzést fog társítani,ezért ide már verda is kell,mert ott tapasztalat szétrakja magát,szépen kényelmesen.

Volt,hogy letiltott facen a csaj,BKV után,azonnal.

Igaza volt,mert csinos,vékony,magassarkúba kirittyenve jött én meg felültettem a BKV-ra.

Attól függ milyen nőt akarsz,én speciel az anyatípusúaktól herótot kapok a jó kislányoktól,mert az tuti el fog hízni,levágatja a haját,mondván nem a külső a fontos és fogadj el,ergó nem érdekli,hogy kívánod-e.

Én őket dobom automatikusan.

Egy nő megfigyeltem ha figyeli a zsét az tutira szexy és igényes,és figyeli a pasinak,hogyan tetszhet.

2016. máj. 5. 18:54
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem látom értelmét elnevezni a direkt nyitást direkt nyitásnak, szerintem ezt nevezzük ismerkedésnek.

Ha odalép hozzám egy srác, azt mondja hogy nagyon szimpi vagyok neki, nem lenne-e kedvem valamikor meginni egy kávét, csak akkor nem adom meg a számom, ha 1) párkapcsolatban vagyok 2) a srácról abszolúte nem tudom elképzelni, hogy vonzódjak hozzá. Megjegyzem, hogy utóbbi férfi megszólítson, még nem fordult elő.

Őszintén szólva ilyen "indirekt" nyitásokat csak neten tapasztaltam, és első pillanattól levágtam, hogy ő valamit taktikázik, köntörfalazik (azt meg végképp utálom, ha produkáltatnak, hogy mondjak 3 érdekes dolgot magamról, úristen van aki még ezt beveszi??). Én erre allergiás vagyok, úgyhogy ilyenkor gyengéden megszívatom az illetőt, amit ha le tudod humorral reagálni, és rájön, hogy nem ér meg taktikázni, még valami lehet is a dologból.

Úgyhogy igen, ha ragaszkodsz ezekhez az elnevezésekhez, maradj a "direkt nyitásoknál".

24/N

2016. máj. 5. 20:15
 7/9 A kérdező kommentje:

@18:54-es válaszoló:

A HB10-es nők nekem is nagyon is nagyon tetszenek, csak egy velük a baj - vagyis nem biztos hogy baj - én nem tudnám őket elképzelni sem komoly kapcsolatra, sem pedig feleségnek. Talán később másképp fogom gondolni, amikor megismerek olyan csajokat, és kiderül, hogy ők is megbízhatóak, de jelenleg nem bízok azokba a nőkbe. HB10-es nő nekem kizárólag szexre kell, illetve villogni vele, többre nem.

Komoly kapcsolatra majd egy HB7-es, 8-ast tudnék elképzelni, tehát nézzen ki nagyon jól, és szeressen önmagamért. Jelenleg azonban itt nem tartok. Most tapasztalatokat gyűjtök, ha egy lány valamennyire jól néz ki, akkor szívesen lefekszek vele, tehát jelenleg nem csak a HB10-esekre vadászom.

---------------

Hello 20:15 :-)

Köszi a tanácsot. Ezt a "3 érdekes dolgot" én is használtam, igen, van aki beveszi. :D

Egyébként, meg sima ismerkedésnél világos, hogy csak lazán menjek oda a csajhoz, de ha egy csoportban [társaságban] van, akkor is megy ez? A lány nem hiszem, hogy ott fogja hagyni a társaságát miattam, akit nem is ismer. Itt bizony már taktikára van szükség. Vagy nincs?

2016. máj. 5. 22:01
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ha társaságban van, akkor a taktikázás max annyi, hogy az egész társasághoz mész oda valami ürüggyel- és próbálod a kiszemelttel felvenni valahogy a kontaktot. Ha szimpik vagytok egymásnak, és ezt látják, a többiek úgyis hagynak majd teret nektek.

Egyébként ha meg valaki komolyan tetszik, megéri az a pillanatnyi zavar a későbbi megbánás helyett.

Én sokszor gyepáltam magam egy-egy elszalasztott lehetőség miatt, hogy miért nem küldtem több jelzést a fiúnak, miért nem voltam bátrabb.

2016. máj. 5. 22:48
 9/9 anonim ***** válasza:

Nincs tiszta direkt és indirekt stílus, ötvözni kell a kettőt és a szituációhoz igazítani. Kicsit eltúlzott példa, de pl. a főnököd új titkárnőjét pl. nem fogod azzal megszólítani, hogy "szia, kib**tt szexi vagy" :D

Az indirekt nem feltétlenül őszintétlen/manipulatív és a direkt sem feltétlenül őszinte.

2016. máj. 5. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!