Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a leghatékonyabb módja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a leghatékonyabb módja a netes csajozásnak?

Figyelt kérdés
Gyakorlati tapasztalatokkal rendelkező válaszadók válaszát kérném. És számok is érdekelnének, hogy hány randi jött össze chatről, iwiwről vagy társkeresőről?

2012. jún. 5. 03:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Chatrulet
2012. jún. 5. 03:37
 2/8 anonim ***** válasza:

Van net a telefonodon. Na azt szépen elteszed a zsebedbe, és odamégy személyesen a lányhoz, és meg sem próbálod azt a sz*rt babrálni, amíg hozzá beszélsz!

Kb így a leghatékonyabb.

2012. jún. 5. 03:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Mindegy hogyan ismerkedsz meg egy lánnyal, ha a végén ígyis-úgyis összejöttök. A cél számít. Mi a legjobb módja? Hát chat_hu, tematikus weboldalak (fórum, chat, játékszerver), párkeresők, FACEBOOK. És nem gáz, ha végül egy helyes csajszival ébredsz az ágyadban minden nap. Az ismerkedés csak egy kezdőlépés, amit akármilyen irányba tudsz folytatni.
2012. jún. 5. 04:50
 4/8 anonim ***** válasza:

Én face-n írogatok lányoknak. Korábban mindig is szerettem a lovakat, de nem lovagoltam, és pár éve hallottam rádióban, hogy a lovasfiuk bejönnek a lányoknak. A lovaglás meg egyébként is a tini lányok sportja ma már szinte. A szakma elnőiesedett. Ígyhát elkezdtem a lovaglást. Tény, hogy mióta lovagolok, megtört a jég, sok-sok évig 0 lány volt az életemben, és most ezáltal sokkal több lányt ismertem meg, mint eddig valaha is! Face-n a lovasok meg amúgyis úgy vannak, hogy ismeretlenül is visszajelölgetjük egymást, már megvan egy közös érdeklődési kör, a közös hobbi. Abból pedig már szaporázhatnak az ismerkedő üzenetek, a bókos kommentek stb... A közös érdeklődési kör már úgyis megvan. Így könnyebb az ismerkedés.

Most nem azt mondom, hogy mindenáron lovasnak kell lenni, elég ha felveszel egy jó hobby-t amit szeretsz és a lányoknak is bejön, és azt hírdeti a profilképed, könnyebben visszajelölnek, és már szaporázhatnak az ismerkedő-üzik, hogy sziaa... te is szereted ezt a ...-t? stb.. Az egy biztos hogy a lovastéma nagyon nyílt ismerkedési lehetőség, persze lehet mellette mittudomén Rallyzni, CrossMocizni, TerepBike-ozni...stb, vannak ilyen lányok akiknek ez jön be. De ezzel tuti hogy kiválasztottál egy kört, egy érdeklődési célterületet. Onnantól már megy a dolog társkereső oldalak nélkül is.

Nekem ez a tapasztalat.

22/F

2012. jún. 5. 09:26
 5/8 A kérdező kommentje:
A facebookon hogy lehet csajozni? Az iwiwen tiszta sor, ott le lehet szűkíteni a csajokat városra, egyedülállóságra, korosztályra, de én a face-n nem találtam ilyen funkciókat...
2012. jún. 5. 12:27
 6/8 anonim ***** válasza:

Iwiwen jó taktika tényleg ez a város, egyedülállóság, korosztály szerinti szűrés, ezt továbbra is folytasd. Face-n annyi van hogy az ismerőseid ismerőseit tudod "lejenlegi lakhely" szerint szűrni, és beírsz egy Helységnevet.

De igazából amire a facezéssel ki akartam lyukadni, az az érdeklődési kör alapján jelölgetés és írogatás.

2012. jún. 5. 12:58
 7/8 A kérdező kommentje:
Értelek, köszönöm.
2012. jún. 6. 02:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Facebookon a bökés a legjobb mód. Félreértés ne essék, ez nem a börtönökben népszerű bökéssel azonos. Az kicsit halálosabb kimenetelű :D
2012. jún. 6. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!