Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a leghatékonyabb módja a netes csajozásnak?
Van net a telefonodon. Na azt szépen elteszed a zsebedbe, és odamégy személyesen a lányhoz, és meg sem próbálod azt a sz*rt babrálni, amíg hozzá beszélsz!
Kb így a leghatékonyabb.
Én face-n írogatok lányoknak. Korábban mindig is szerettem a lovakat, de nem lovagoltam, és pár éve hallottam rádióban, hogy a lovasfiuk bejönnek a lányoknak. A lovaglás meg egyébként is a tini lányok sportja ma már szinte. A szakma elnőiesedett. Ígyhát elkezdtem a lovaglást. Tény, hogy mióta lovagolok, megtört a jég, sok-sok évig 0 lány volt az életemben, és most ezáltal sokkal több lányt ismertem meg, mint eddig valaha is! Face-n a lovasok meg amúgyis úgy vannak, hogy ismeretlenül is visszajelölgetjük egymást, már megvan egy közös érdeklődési kör, a közös hobbi. Abból pedig már szaporázhatnak az ismerkedő üzenetek, a bókos kommentek stb... A közös érdeklődési kör már úgyis megvan. Így könnyebb az ismerkedés.
Most nem azt mondom, hogy mindenáron lovasnak kell lenni, elég ha felveszel egy jó hobby-t amit szeretsz és a lányoknak is bejön, és azt hírdeti a profilképed, könnyebben visszajelölnek, és már szaporázhatnak az ismerkedő-üzik, hogy sziaa... te is szereted ezt a ...-t? stb.. Az egy biztos hogy a lovastéma nagyon nyílt ismerkedési lehetőség, persze lehet mellette mittudomén Rallyzni, CrossMocizni, TerepBike-ozni...stb, vannak ilyen lányok akiknek ez jön be. De ezzel tuti hogy kiválasztottál egy kört, egy érdeklődési célterületet. Onnantól már megy a dolog társkereső oldalak nélkül is.
Nekem ez a tapasztalat.
22/F
Iwiwen jó taktika tényleg ez a város, egyedülállóság, korosztály szerinti szűrés, ezt továbbra is folytasd. Face-n annyi van hogy az ismerőseid ismerőseit tudod "lejenlegi lakhely" szerint szűrni, és beírsz egy Helységnevet.
De igazából amire a facezéssel ki akartam lyukadni, az az érdeklődési kör alapján jelölgetés és írogatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!