Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a leghatékonyabb módja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a leghatékonyabb módja annak, hogy? (lent)

Figyelt kérdés

Ki tud leghatékonyabban segíteni abban,hogy le kérdezzen visszamenőlegesen telefon sms-t,vagy hívást?Melyiket lehet legkönnyebben lekérdezni?

Rövid leszek:

Párom exe állítja,hogy viszonyuk volt 4 évvel ezelőtt,és ő nem tagadja,hogy mai napig szereti a páromat.Állítólag fél éven keresztül több száz smst és telefont is váltottak.

Le szeretném informálni a telefonszámot,de sajnos a párom tudta nélkül.MINDERE VAN SEGÍTSÉG ÉS MEGOLDÁS,EBBE KÉREM HOGY ADJATOK SEGÍTSÉGET KIHEZ FORDULJAK!

Szolgáltatónál közvetlen érdeklődés kilőve.Magánynyomozó,vagy ügyvéd tud segíteni?

2012. máj. 19. 08:46
 1/10 anonim ***** válasza:

Ha nem te neveden van a telefon akkor nem tudod megoldani egyszerűen.

Rendőrség stb: Csak bűncselekmény alapos gyanújával.

Kicsit túlkomplikáltnak érzem a dolgot. Egy telefon híváslista dönti el, hogy most mi lesz? Ezek szerint nem bízol már benne, akkor minek egy híváslista? Dobod és kész. Ha meg maradni akarsz vele nem mindegy mi van a listán?

2012. máj. 19. 08:58
 2/10 A kérdező kommentje:
Sajna nagyon nem mindegy...
2012. máj. 19. 09:04
 3/10 A kérdező kommentje:
8.éve élünk együtt.Másfél éves a kislányunk.Érted már?
2012. máj. 19. 09:05
 4/10 zokniszörny ***** válasza:
4 évre visszamenőleg tuti nem lehet híváslistát lekérni. Amúgy meg ha egy idegennek inkább hiszel, minthogy bízz a párodban, az gáz.
2012. máj. 19. 09:10
 5/10 anonim ***** válasza:
És ha beszélnél a pároddal?
2012. máj. 19. 09:11
 6/10 A kérdező kommentje:
Sajnos bebizonyosodott,hogy valóban volt kapcsolatuk.8 hónapon keresztül.Jó lenne tudni mi volt azokban az sms-ekben...
2012. máj. 20. 12:53
 7/10 anonim ***** válasza:

Hidd el nekem, végleg elrontaná a kapcsolatotokat, ha tudnád, mi volt az smsekben. Én voltam már hasonló helyzetben, együtt maradtunk, de ragaszkodtam hozzá, hogy végigolvassam az emailjeiket, hogy ne maradjanak titkok, amik később kiderülhetnek. Végül azért lett vége, mert ezek akkora kárt okoztak bennem lelkileg, amit nem tudtam elviselni. Szóval ne akard látni, ha még rendbe akarod hozni.

24/N

2012. máj. 20. 13:18
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Igen,talán ez lenne a legjobb:(De tudom,hogy a hátam mögött tök hülyének néztek,ugyanis az egész kapcsolatuk egy véletlen szerű lebukás volt,amit én már rég tudok,de most bizonyosodtam meg róla.Tudod,annak semmi értelme,hogy csak a kislány miatt legyünk együtt,közben meg lehet a párom mai napig nem engem szeret.Én így nem tudok vele tovább élni,akármennyire is szeretem,ugyanis a szerelem az ő részéről is nagyon fontos lenne.Nagyon jó ember a párom,de azzal tudna bizonyítani,hogy csak én vagyok neki a nagy Ő,ha megkérné a kezem.Mindig arra vágytam,hogy egyszer ennek eljön az ideje,(tudom,egy papír nem sokat ér),de nekem helyre tenné a lelkemet,tudnék a páromra máshogyan tekinteni,annak ellenére,hogy ez megtörtént eset volt,mert akkor tudatosulna bennem:Engem szeret,velem akarja leélni az életét.(Talán nem véletlenül nem kéri meg a kezem)...:(
2012. máj. 21. 07:46
 9/10 anonim ***** válasza:

Igen, ez valószínűleg így van. Én a helyedben továbblépnék, mert ha egyszer megcsalt, ráadásul ilyen sokáig, akkor biztosan nem szerelmes. Tényleg nincs értelme a gyerek miatt együtt maradni, neki is rossz, ha a szülei folyamatosan veszekednek (lehet, hogy msot nem, de a bizalom hiánya oda fog vezetni).

Sajnálom, tudom, hogy ez pokoli, nekem gyerek nélkül is az volt, de ebben a helyzetben lépni kell, különben beleőrülsz.

24/N

2012. máj. 21. 07:56
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi.Veszekedni nem szoktuk.Nem szokásunk.Akkor mikor félrelépett eléggé furcsáltam ,mert mindenbe belekötött,és a viselkedése is elég furcsa volt.A telefonját a wc-re is magával vitte,megváltoztatta a pin kódót,volt,hogy későn jött haza,mikor nem vlt itthon én kerestem telefonon akkor leordított,hogy majd jön.Számomra ez mai napig felfoghatatlan,és nem tudom elfogadni,hogy megcsalt.Közbe ugye a lebukásuk miatt vége szakadt a kapcsolat de az exe azóta többször is kereste,mert írogatott neki,és volt,hogy nekem is írta,hogy a kapcsolatuk még tat.Közbe már a kislány is megszületett,és azóta is volt,hogy beszélni akart vele.Az exéről tudni kell,a mi kezdődő kapcsolatunk előtt 7 évig a párom kefélte,de férjezett volt a nő aki azóta hogy lebuktak a párommal,elváltak,de együtt élnek mai napig is.Páromon nem veszek észre negatív változást,de szerintem tartana a kapcsolatuk,ha nem buktak volna le,mert nagyon szerette azt a ribancot.Én minden nap örlőm magam,de elmondhatom,hogy a kapcsolatunk a párommal rendeződött csak még bennem van ez a megaláztatottság.Tudni szeretném miket írogattak,mert ha olyat amit tényleg jobb ha nem tudok,az szerintem pontot tenne az i-re,és én lépnék,függetlenül hogy a kislány nagyon apás.Tiltani nem tiltanám tőle,de nem engedném,hogy nevelje.Vagy a másik megoldás az,hogy magam teszem tönkre azért,hogy a kislány apa mellett nőjjön fel...
2012. máj. 22. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!