Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a leghatékonyabb módja annak, hogy? (lent)
Ki tud leghatékonyabban segíteni abban,hogy le kérdezzen visszamenőlegesen telefon sms-t,vagy hívást?Melyiket lehet legkönnyebben lekérdezni?
Rövid leszek:
Párom exe állítja,hogy viszonyuk volt 4 évvel ezelőtt,és ő nem tagadja,hogy mai napig szereti a páromat.Állítólag fél éven keresztül több száz smst és telefont is váltottak.
Le szeretném informálni a telefonszámot,de sajnos a párom tudta nélkül.MINDERE VAN SEGÍTSÉG ÉS MEGOLDÁS,EBBE KÉREM HOGY ADJATOK SEGÍTSÉGET KIHEZ FORDULJAK!
Szolgáltatónál közvetlen érdeklődés kilőve.Magánynyomozó,vagy ügyvéd tud segíteni?
Ha nem te neveden van a telefon akkor nem tudod megoldani egyszerűen.
Rendőrség stb: Csak bűncselekmény alapos gyanújával.
Kicsit túlkomplikáltnak érzem a dolgot. Egy telefon híváslista dönti el, hogy most mi lesz? Ezek szerint nem bízol már benne, akkor minek egy híváslista? Dobod és kész. Ha meg maradni akarsz vele nem mindegy mi van a listán?
Hidd el nekem, végleg elrontaná a kapcsolatotokat, ha tudnád, mi volt az smsekben. Én voltam már hasonló helyzetben, együtt maradtunk, de ragaszkodtam hozzá, hogy végigolvassam az emailjeiket, hogy ne maradjanak titkok, amik később kiderülhetnek. Végül azért lett vége, mert ezek akkora kárt okoztak bennem lelkileg, amit nem tudtam elviselni. Szóval ne akard látni, ha még rendbe akarod hozni.
24/N
Igen, ez valószínűleg így van. Én a helyedben továbblépnék, mert ha egyszer megcsalt, ráadásul ilyen sokáig, akkor biztosan nem szerelmes. Tényleg nincs értelme a gyerek miatt együtt maradni, neki is rossz, ha a szülei folyamatosan veszekednek (lehet, hogy msot nem, de a bizalom hiánya oda fog vezetni).
Sajnálom, tudom, hogy ez pokoli, nekem gyerek nélkül is az volt, de ebben a helyzetben lépni kell, különben beleőrülsz.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!