Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel vegyem le a lábáról azt a srácot akit tiszta szivemből szeretek?
nem olyan durva dolgokra gondolok...mint pl. a sex!!
meg ha kettesben vagyok vele és nagyon belemerülünk a témába akkor megvárjam mig ő talán megcsókol mert volt róla szó, vagy én lépjek és én tegyem meg???
A szex miért durva dolog? Akkor már rég baj van.
Amúgy meg miért lenne gond, ha kezdeményezel? 2 mondatban annyi prűdséget soroltál, hogy szörnyű, kapcsolatban lazítani kell és odaadni magad, főleg, ha TE akarsz valamit.
A sexet akarom is vele!!!csak azon kivül mit lehetne még!!
meg mikor talizok vele mindih engedem ,hogy azt csináljon velem amit akar!!!!csak néha túlzásba viszi akkor fordul a kocka!!!
Az nem jó ám, ha mindent engedsz, amit akar, még azt is, hoyg "túlzásba vigye"! Meg attól is függ sok minden, hogy hány évesek vagytok!
Ha igazán szeret Téged a barátod, akkor a természetes viselkedés a nyerő, hiszen optimális esetben önmagadért szeret! Önmagadat adni sokszor tutibb minden idétlen Cosmopolitan-trükknél. :)
Búcsúzáskor nyugodtan megcsókolhatod (az arcát, elsőnek). Egyenjogúság van, nem?
Nem kell hosszan... de utána úgyis ránézel, és látni fogod, kér-e még egyet :-)
Hidd el önmagadat adod az a legnagyobb érték:)
szerintem a nő csak rögtönözzön,mutasd egy kis jelét annak hogy vágysz rá(de azért közbe maradj titokzatos is) ő majd kezdeményezni fog...ha igazán akar!Ő szeressen és ha engem kérdezel ne add könnyen magad,harcoljon meg érted!
kacérkodj egy kicsit légy szexi;), és tudd hogy az vagy!fontos az önbizalom!:-)
remélem segítettem neked!Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!