Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretek egy srácot. De reménytelen? Tiszta szívemből szeretem!
Figyelt kérdés
Szeretek egy srácot.. életembe elöször.. és érzem, hogy szeretem de ő valamiért nem vesz észre(mármint kapcsolat terén) Egyszer majdnem összejöttünk :( de a volt barátnője bekavart hogy még szereti meg nem akarja elvesziteni... és visszament hozzá.. de az a csaj egy éretlen "k*rva" mindig a srácot hibáztatja, és csak megbántja... és rossz nézni hogy a srác szenved.... :( azt akarom hogy boldog legyen... de nem lehet boldog a barátnőjével... :S hogy mondjam meg neki hogy szeretem és azt akarom hogy boldog legyen?
Most is írta hogy a baránője megint kezd flegmán beszélni vele meg minden... és olyan rosszul esik hogy a srác aki elvileg "szeret" maga alatt van :'(
SZERETEM de nemtudom hogy segíthetnék neki...
2010. jún. 2. 14:56
1/4 anonim válasza:
Ha magátol nem veszi észre, hogy nem jó a kapcsolata a mostani barátnőjével, az nyilván azért van mert ő nem érzi rossznak! Ez nem tűnik esélyesnek!
2/4 anonim válasza:
Szia :) a remény hal meg utoljára :) szerintem ha megbeszélnéd vele hogy nem boldog a barátnőjével mert bunkózik vele és flegma. Lehet szakítani akar a sráccal. Ezt értelmesen meg kell beszélni vele üljetek le vagy séta közbe beszéljétek meg :) Remélem tudtam segítni szia: V voltam 17/F
3/4 A kérdező kommentje:
te tudja hogy kicsit sz*r a kapcsolatuk... mert sokat beszélünk... mert nagyon nagyon jó barátok vagyunk.... nekem több mint barát.. :( és szeretem.. de ez a csaj csak tönkre teszi... :( nem nagyon szokta mondani hogy a csaj flegma.. csak észre lehet venni rola :S állandoan mondja olankor hogy milyen szar ember meg minden és érzem hogy nincs jól.. :( és engem is elszomorít :S nem tudok mit tenni... mondtam már neki... és igazam is lett... de mikor mondom neki hogy nem jó ilyen szomorúnak látni mindig aztmondja hát nekem ez a sorsom... :S na akkor keresem a KÖTELET és megyek felakasztani magam :|
2010. jún. 2. 15:13
4/4 anonim válasza:
Az nem megoldás! szedd össze magad ültesd le az asztalhoz és beszéld meg vele hogy ez így nem jó!!!!! üdv : V
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!