Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti lemondanátok a randit, egy pattanás miatt?
Holnap találkoznék egy sráccal, munka után, de kijött egy gigantikus pattanás az államra. Hiába kenem mindennel, amit csak el tudtok képelni, nagyon csúnya, nagy és gyulladt. Hát én így el nem megyek holnap a randira, csak attól félek, ha most lemondom, azt fogja hinni, hogy le akarom rázni. Pedig nem, csak nem akarom, hogy így lásson, meg akarom várni, míg elmúlik.
Ti mit tennétek, elmennétek így? Fiúk, titeket mennyire zavarna ez?
L/20
Ha kellemetlenül éreznéd magad, akkor mondd le nyugodtan, de legyél őszinte. Illetve, ha lemondod, tedd úgy, hogy mondasz egy időpontot, meddig toljátok és abból látja, hogy tényleg nem lerázni akarod.
Engem személy szerint nem zavarna, de itt a te kényelmed is fontos.
24/F
Hmm, látott már a srác? Mert ha igen, akkor úgyis tudja, hogy általában nincs ronda pattanás az arcodon:D
Én nem mondanám le, inkább keresnék smintechnikákat profiktól, hogyan takarjam el.
Én sem randiznék így. :)
Valamit kamuznék, hogy miért csak később érek rá.
Ha belegondolsz, hogy a szuloszoban majd ver es izzadsag kozepette fog latni a ferjed,akkor a pattanas semmiseg most. Emberek vagyunk. Menj el nyugodtan a talira! Max ragaszd le.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!