Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap randim lesz és egy pattanás lett ma a szám fölött. Mivel tudnám eltüntetni?
Jegeld, és ne nagyon nyomkodd. Ha nagyon nyomkodod, piszkálod, akkor csak nagyobb lesz.
Hozzá se nyúlj, csak tényleg jegeld, az leviszi a duzzanatot. Ha meg sminkelsz is, akkor nem fog annyira látszani.
Egy randi meg nem a pattin fog szerintem múlni, úgyhogy nyugi, de megértelek, mindig a legrosszabbkor jönnek :)
Sok sikert.
Szaladj el egy kozmetikushoz, ha nagyon gáz, ne otthon próbáld meg szétcseszni. Ő olcsón megcsinálja és még tesz is rá olyan krémet, ami gyulladáscsökkentő. Ez a legbiztosabb megoldás, de valamennyire így is látszani fog.
Viszont ne parázz emiatt, ha kedvelni fog, egy ilyen apró dolog igazán nem fogja visszarettenteni :)
Ha már kigyűlt, mosd meg jól a kezed is és nyomd ki de rendesen és öntsd le arcszesszel. Nekem attól elmúlik elég hamar, másnapra már sminkelhető. A var megmarad, de ki lehet korrigálni.
Ha nagyon piros de nem nyomható, nekem segített az élesztő is. Kis tejjel összekeverem egy kis élesztőt és lekenni vele, hagyni rajta rászáradni majd lemosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!