Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti hogyan? Nálatok hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan? Nálatok hogy működik? L

Figyelt kérdés

Gondolom jópáran ismerkedtek neten.

Én is ismerkedem, jókat beszélgetek egy sráccal. Szerintem kb. hasonlóképpen már, mint egy pár. Aranyos, cuki beszélgetéseink vannak. Rendes srác, nem nyomul, viszont sokat érdeklődik felőlem minden téren. Hobbi, munka, érzelmek stb. Persze volt, hogy a beszélgetés intimebb volt. Érződött rajta, hogy zavarba jött, nem kezdett el nyomulni, de tudtomra adta, hogy szívesen lenne velem. Tudjátok, nem feltétlen a szex miatt. Leesik persze mindkettőnkre, hogy jó lenne együtt az (is), de nem ecsetelgetjük. tehát semmi szexcsetelgetés, maximum csak finom célzások. Tetszés és vonzalom kinyilvánítás. Sokat dolgozik, nem lóg fent facebookon. ha beszélünk, akkor igen, de ha nem, akkor nincs fent, max. felnéz. Van, hogy 2-3 napig nem beszélünk. Aztán ír. Majd én írok. Az első 2-3 beszélgetésnél megvártam, hogy jelentkezik e majd, és jelentkezett is. Most már én is írok. Lassan 3 napja nem írt, nem is nagyon volt fent. Megvárom, hogy mikor jelentkezik. Mikor jutok eszébe...

Anno volt egy másik srác, vele napi szinten beszéltünk. Egy idő után megakadt a dolog, szóval nem bánom, hogy nem állandóan csevegünk.Egyrészt, mert nem feltétlen jó, másrészt, mert gondolom nem érdektelenségből nem ír, hisz rendes, normális dolgok érdeklik, igazából minden apróság, nem az intimitásra összpontosul a beszélgetés, hanem komoly az egész.

Ti milyen gyakran csevegtek?

Mert picit fura, hogy nem ír, DE egyrészt sokat dolgozik, és nem mindig nappal, hanem váltakozva, másrészt nincs okom ara, hogy panaszkodjak, mert rendes, normális a srác.

2016. ápr. 28. 17:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból mondom,hogy tovább KELL lépnetek mert ezen a szinten nem mehet a dolog a végtelenségig,meg fog akadni a kapcsolatotok és elkezdtek majd távolodni egymástól.Egyikőtök sem akarja,hogy így legyen,de mégis így lesz.Ezt én már többször átéltem.Mindig azt hittem,hogy ki tudom majd védeni,de soha nem sikerült és végül midig rossz vége lett.
2016. ápr. 28. 18:47
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

találkozó nélkül értelmetlen,messziről jött ember mondhat amit akar

az ilyen netes kapcsolatoknak semmi értelme :)

2016. ápr. 28. 19:01
 13/14 A kérdező kommentje:
# 11 Igen, pontosan. Én is ettől tartok...Tapasztalat :(
2016. ápr. 28. 20:08
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem úgy volt a most már barátommal, hogy elöször beszéltünk mondjuk egy hétig folyamatosan, aztán megszakadt a kommunikáció 2-3 hétre, mert én elutaztam. Mikor hazaértem, akkor írt rám újra, és aztán újabb egy hét után találkoztunk. Szóval a kihagyás nem gond szerintem...de már idöszerü lenne az a tali nektek is.
2016. ápr. 28. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!