Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan? Nálatok hogy működik? L
Gondolom jópáran ismerkedtek neten.
Én is ismerkedem, jókat beszélgetek egy sráccal. Szerintem kb. hasonlóképpen már, mint egy pár. Aranyos, cuki beszélgetéseink vannak. Rendes srác, nem nyomul, viszont sokat érdeklődik felőlem minden téren. Hobbi, munka, érzelmek stb. Persze volt, hogy a beszélgetés intimebb volt. Érződött rajta, hogy zavarba jött, nem kezdett el nyomulni, de tudtomra adta, hogy szívesen lenne velem. Tudjátok, nem feltétlen a szex miatt. Leesik persze mindkettőnkre, hogy jó lenne együtt az (is), de nem ecsetelgetjük. tehát semmi szexcsetelgetés, maximum csak finom célzások. Tetszés és vonzalom kinyilvánítás. Sokat dolgozik, nem lóg fent facebookon. ha beszélünk, akkor igen, de ha nem, akkor nincs fent, max. felnéz. Van, hogy 2-3 napig nem beszélünk. Aztán ír. Majd én írok. Az első 2-3 beszélgetésnél megvártam, hogy jelentkezik e majd, és jelentkezett is. Most már én is írok. Lassan 3 napja nem írt, nem is nagyon volt fent. Megvárom, hogy mikor jelentkezik. Mikor jutok eszébe...
Anno volt egy másik srác, vele napi szinten beszéltünk. Egy idő után megakadt a dolog, szóval nem bánom, hogy nem állandóan csevegünk.Egyrészt, mert nem feltétlen jó, másrészt, mert gondolom nem érdektelenségből nem ír, hisz rendes, normális dolgok érdeklik, igazából minden apróság, nem az intimitásra összpontosul a beszélgetés, hanem komoly az egész.
Ti milyen gyakran csevegtek?
Mert picit fura, hogy nem ír, DE egyrészt sokat dolgozik, és nem mindig nappal, hanem váltakozva, másrészt nincs okom ara, hogy panaszkodjak, mert rendes, normális a srác.
Én az első egy-két nap után megkérem, hogy beszélgessünk hanghívással, mert az sokkal közvetlenebb, és egyből ki is derül mennyire szimpatikus a nő.
A szex sem tabu. Aki kerüli a témát, és nem elég nyitott, azzal nem is foglalkozom tovább. Fontos hogy egy nő érzéki, tüzes legyen.
Mióta beszélgettek? Általában ha neten ismerkedem, akkor két, maximum három hétig vagyok hajlandó beszélgetni személyes találkozás nélkül, és napi szinten. Ha három héten belül nem akar személyesen találkozni, vagy három napig nem válaszol valaki a levelemre, az valószínű, hogy nem gondolja komolyan az ismerkedést, csak levelezőpartnert szeretne, az unalmas órái agyonütésére.
Mondjuk ez engem nem zavar, van, akivel évek óta levelezem, de őt nem tekintem potenciális partnernek.
Változó. Van aki SZERET állandóan fenn lógni van aki NEM SZERET. Találkozóról nem volt még szó?
Másrészt én sosem szerettem a hanghívást. Általában nem szeretek telefonon trécselni - ha egy vad idegen ezzel mérne és elvárná hogy "egy akárkivel" szexről csevegjek hanghíváson keresztül - azonnal dobnám. Egyrészt elvárja hogy ennyire szabadelvű legyek - nem tudom elképzelni hogy ez bárkinek is belefér. De nyílván fingja sincs a figurának hogy az ilyen lány bárkivel csinálja ezt és nem CSAK vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!