Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Nálatok hogy működik egy randi?
Ezt úgy értem, hogy hogy viselkedtek a lánnyal? Hova szoktátok elvinni a lányt? Meg is csókoljátok első randin? Egymás mellett ültök egymásra néztek és pusszpussz?
Tudtok nekem egy konkrét történetet mondani?
A kérdés teljesen elméleti, csak kíváncsi vagyok! :)
Randin is magamat adom, mint máskor, nem leszek lovagias, udvarias, kedvesebb sem a minimálisnál, csak őszinte, és ha tetszik nekim aki vagyok, és nekem is ő, akkor lesz valami...
Általában az első randit ingyenes helyen, kb egy parkban csináljuk, hogy ki szűrjem a pénzre hajtókat és beszélgessünk is, egymásra tudjunk figyelni.
Nekem egyszer volt csak olyan randim, amin nem volt 1 csók se.
Konkrét történet az hosszú lenne, meg régen is randiztam...
Te is hím nemű vagy?
3 ! Nagyon unatkozol??:)
Egyébként lány vagyok :)
Első alkalommal 2 dolgot lehet csinálni:
- mozi, stb, amit mindketten szerettek,
- beszélgetés.
Mindkettő arról szól, hogy nagyjából megismerjétek egymást, és azért jó, ha mindkettő van, mert folyamatosan nem biztos, hogy tudtok beszélni.
Úgy viselkedek vele, ahogy a későbbiekben fogok. Nem játszom meg magam.
A lakóhely, vagy hétköznap a munkahely alapján választunk helyszínt. Általában valahol a város közepén szoktam randizni.
Ha netes randi, tehát először találkozunk, akkor nagyon üres és hazug lenne a csók. Egymással szembe ülünk, hiszen látni akarjuk egymás tekintetét, mimikáját.
#6:
"mozi..."
"Mindkettő arról szól, hogy nagyjából megismerjétek egymást..."
WAAAAT? :O
Hogy a búbánatosba' ismersz meg valakit jobban egy MOZIban?!
Mindig magamat adtam, de azon mindig meglepődtem, hogy a lányok nagy része már az első randin szexet akar... :) Megkapták! :)
36F
9-es vagyok. Általában valamilyen kávézóba meghívom a lányokat. Sokan ragaszkodnak hozzá, hogy ők fizessék a saját részüket, de ezt udvariasan el szoktam hárítani. Beszélgetés kvzás, esetleg borozgatás. Nem szoktam soha nyomulni, meg idétlen csajozós szövegeket nyomni.
36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!