Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy "működik" egy randi?
Figyelt kérdés
A beszélgetésen kívül mik azok a dolgok amiknek egy randin töténnie kell? Amitől igazán randi lesz a randi...15/F2013. júl. 24. 16:45
1/5 anonim válasza:
megisztok egy tejet bolondítva kakaóval #Đ
2/5 anonim válasza:
Talán az hogy minden magától jön és nem kell erőlködni semmiért. Egy jó randin mindig el van foglalva a két ember és sosem érzik szorult helyzetben magukat, ezt egy jó közös programmal általában el lehet érni 18/F
3/5 anonim válasza:
Semminek nem KELL történnie! Az is elég, ha sétáltok egyet, beszélgettek, aztán hazamentek. Ezen kívül kiöltözhetsz csinosan, vehetsz neki virágot, csokit, bókolhatsz neki, meghívhatod inni, enni, elviheted egy programra, próbálhatod megérinteni, megölelni, megcsókolni, 5 év múlva szexelhettek is (:D).
4/5 anonim válasza:
Ha van vonzalom, akkor megy magától, csak lazíts és hallgass a szivedre.
Ha nincs vonzalom, akkor csak két ember beszélget, és erőltetni nincs értelme.
5/5 anonim válasza:
Ezt már írtam más kérdéshez is. Nekem az a célom, hogy a lánnyal egy bubérkban érezzem magam, akkor sok mindent nem lehet elrontani. Fontos, hogy érintsd meg gyakran a randid (először felkar, váll, később derék aztán a többi ;)) Meg neked irányítanod. Te mondod meg hová menjetek. Nem kérdezel olyanokat: őőőőő izéééé te hová szeretnél menni? Nem! Ide megyünk ezt kell szeretni. Kivéve, ha ő mondja, hogy ide és ide ne, mert rühelli. Ha erőlteted, akkor rossz érzéseket fogsz benne kelteni. Én úgy szoktam, hogy első körbe elviszem a lányt valami kávézóba, vagy hasonló helyre. Kinyitom neki az ajtót neki, közbe a kezemet a derekára helyezve bevezetem az ajtón. Kinézek egy asztalt. Ha van kabátja azt lesegítheted, ha természetesen csinálod, nem lesz kínos sőt, de ha feszélyezetten csinálod, netán még a kezed is remeg hozzá, akkor az nem jó pont! :) Később mondom, hogy menjünk sétálni egyet. (Ugye most is én hoztam a döntést)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!