Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok-Nők! Zavarna ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok-Nők! Zavarna ha a randin nektek kéne fizetni a fiú-férfi helyett?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 26. 16:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindegy kifizet, csak ne mindig én és ne mindig ő.
2016. ápr. 26. 18:01
 12/20 anonim ***** válasza:

Ha elvárná, hogy én fizessek az zavarna.

Nekem imponál, ha felajánlja, hogy fizet helyettem, de mindig engem hívnak randira és nem fordítva.

Ennek ellenére ha mondjuk elhagyja a tárcáját vagy nincs nála elég pénz stb. akkor simán fizetnék helyette is.

2016. ápr. 26. 18:08
 13/20 anonim ***** válasza:

Az első randin a barátommal én fizettem (most jut eszembe, talán tesztelt??:D), mert hamarabb vettem elő a pénztárcát.

4 éve együtt vagyunk és egyáltalán nem sóher:)

24L

2016. ápr. 26. 18:11
 14/20 anonim ***** válasza:

Attól függ. Első randin, ha ő hív, és ő választ helyet, akkor zavarna.

Később, sokadik randin már természetes, hogy egyszer a pasi hív meg engem, egyszer meg én őt.

2016. ápr. 26. 18:12
 15/20 Sunshinedoll ***** válasza:
Ismerkedéskor igen. Kapcsolatban nem.
2016. ápr. 26. 18:43
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem azon a párszáz vagy pár ezer forinton fogok fennakadni. De minden eddigi randimon felesbe fizettünk vagy a férfi hívott meg. Ha meghívás akkor nem illik ráverni a fizetest a másikra. Ha többször eljátszaná valószínűleg leépíteném.
2016. ápr. 26. 18:53
 17/20 anonim ***** válasza:

engem pl. férfiként rémesen szokott zavarni, hogy az egyik nő ismerősöm (nem randi, legalábbis én nem tudok róla) rendszeresen meghív mindenre. én mindig vitatkozom vele, hogy ne ő fizessen, de mindig kérlelhetetlen. már volt, hogy úgy tuszkoltam a pénzt a kezébe, pénztárcájába, zsebébe, hogy egálba kerüljünk.

azt is mondtam már neki, hogy ha minden áron meg akar hívni, akkor legalább ne egy büfében, pékségben, vagy gyorsétteremben tegye, hanem akkor főzzön ő valamit (saját bevallása szerint tud és szeret is főzni, csak nincs rá ideje) és úgy már szívesen elfogadom a meghívását, de ez így nem jó...

2016. ápr. 26. 19:52
 18/20 anonim ***** válasza:
Volt már rá példa. Zavart, mert később is elvárták, hogy én fizessek. De tanultam az ilyenekből, nem várom el, hogy bárki helyettem fizessen, és én sem fogok senki helyett. Inkább mindenki intézze a sajátját.
2016. ápr. 26. 20:02
 19/20 anonim ***** válasza:
Engem zavarna.
2016. ápr. 26. 21:53
 20/20 Lili8989 ***** válasza:
Természetesen mindig a férfi fizet. Már férjnél vagyok, de előtte sem fizettem semmit. Az fizet, aki elhívja a másikat. Ez rendszerint a férfi.
2019. ápr. 14. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!