Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Te mit szólnál ahhoz, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te mit szólnál ahhoz, ha szakítás után a férfi/nő vissza akarná fizetni neked, amiket vettél neki korábban?

Figyelt kérdés
2013. máj. 17. 01:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem engedném neki..... nem fogadnám el tőle. Hisz nem azért adtuk egymásnak, hogy vissza adjuk. Amúgy nagy bunkónak tartanám.
2013. máj. 17. 01:45
 2/7 anonim ***** válasza:
mondanám hogy nem kell.
2013. máj. 17. 01:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hiába tenné jó szándékkal, mert elvileg ebbe ez van...azért az igen csak rosszul eső, hogy valaki az ajándékaimat fizesse vissza...egyenlő számomra azzal, hogy megfogja és elém vágja.

Megmondanám neki, hogy ez nem kölcsön volt ajándék....nincs mit visszafizetned, nyilván te is adtál nekem.

22L

2013. máj. 17. 01:48
 4/7 anonim ***** válasza:
elfogadnám, ha így akarja.
2013. máj. 17. 02:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Én nem engedném, mivel amikor vettem neki boldog voltam.
2013. máj. 17. 05:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem engedném! Még vissza adni sem illik! Persze egy autó szinten más a helyzet!
2013. máj. 17. 07:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem volt már barátom, aki a kapcslatunk végén akart adni pénzt, mert megbántott elég alaposan, stb...és nyomasztotta, de olyan hülyén fogalmazott, hogy úgy tűnt, mintha szivességet tenne, és hálásnak kéne lennem neki ezért, úgyhogy megmondtam neki, hogy nem kell tőle már semmi, nem akarok senkinek tartozni, vagy hogy hálásnak lenni, főleg egy olyan kapcsolat után, mint az volt..
2013. máj. 18. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!